Otázka
Odpověď
Re:Éčka
6.8.2003 15:34:18 Lada Kovářová
Milá Mišo,
jogurt má danou definici: mléko zakysané dvěma bakteriemi Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus termophilus. Nic víc. Všechno ostatní, co je vyrobeno s jinými kulturami, nebo dokonce s nemléčnými přídavky, není jogurt. Dětem podáváme opravdový JOGURT nejlépe bílý, který si sami doplníme ovocem. Pribińáčky a smetánky jsou jednak přeslazené a také obsahují velkou koncentraci bílkovin, která zbytečně zatěžuje ledvinový systém. "Jogurt" šlehaný dusíkem krom toho, že není jogurtem je úplně bez živé jogurtové kultury.
Hodně úspěchů
jogurt má danou definici: mléko zakysané dvěma bakteriemi Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus termophilus. Nic víc. Všechno ostatní, co je vyrobeno s jinými kulturami, nebo dokonce s nemléčnými přídavky, není jogurt. Dětem podáváme opravdový JOGURT nejlépe bílý, který si sami doplníme ovocem. Pribińáčky a smetánky jsou jednak přeslazené a také obsahují velkou koncentraci bílkovin, která zbytečně zatěžuje ledvinový systém. "Jogurt" šlehaný dusíkem krom toho, že není jogurtem je úplně bez živé jogurtové kultury.
Hodně úspěchů