Otázka
Odpověď
Re:Alergie, hliníkový pařák, mléko
13.8.2003 14:11:42 Lada Kovářová
Milá Katko,
1. v dnešní době preferujeme klavitní nerezové nádobí ... pro děti obzlášť. Největší množství hliníku se uvolňuje při působení kyselých látek při vyšších teplotách. Klasický případ je svařování mléka v hliníkovém hrnku, zvlášť když v něm mléko necháme několik dní stát!
2. nové druhy zeleniny nebo ovce závadíme po 3-4 dnech, a to vždy jeden druh navíc! Pokud zavedete několik druhů najednou nebudete potom schopna určit na co alergicky reaguje.
3. pokud vám konzumace nepůsobí nějaké potíže, je to otázka vaší chuti. Nepíšete ale, zda kojíte, pokud kojíte vysoká konzumace kravského mléka se příliš nedoporučuje - možné alergické reakce kojeného dítěte.
Hodně úspěchů
1. v dnešní době preferujeme klavitní nerezové nádobí ... pro děti obzlášť. Největší množství hliníku se uvolňuje při působení kyselých látek při vyšších teplotách. Klasický případ je svařování mléka v hliníkovém hrnku, zvlášť když v něm mléko necháme několik dní stát!
2. nové druhy zeleniny nebo ovce závadíme po 3-4 dnech, a to vždy jeden druh navíc! Pokud zavedete několik druhů najednou nebudete potom schopna určit na co alergicky reaguje.
3. pokud vám konzumace nepůsobí nějaké potíže, je to otázka vaší chuti. Nepíšete ale, zda kojíte, pokud kojíte vysoká konzumace kravského mléka se příliš nedoporučuje - možné alergické reakce kojeného dítěte.
Hodně úspěchů