| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

pečená panenka

Postup:To tak jako vezmete panenku a podélně jí nakrojíte tak, že z toho budete mít takovej velkej hadr. To naklepete, nasolíte, napepříte (nejlépe drcenej černej pepř) a jednu stranu potřete plnotučnou horčicí (nejlepší je obyč v kelímku). Na to dáte plátky anglické slaniny a na to plátky nejlépe uzeného sýra - vždy jen jednu vrstvu. No a zamotáte to jako roládu do původního tvaru panenky, pěkně to zmáčkněte a položte to do pekáčku vytřenýho olivovým olejem. Na to nasypte trošku provencálského koření a hoďte k tomu celý asi tak 3 - 4 stroužky česneku a asi tak 3 celý jarní cibulky. No a šup s tím do trouby na nějakých 200 stupňů.
Vložil:

Taurík

Renča a Pavlíci
Datum:15.2.2009 22:40:48
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.