Suroviny: | RÝŽE (lepivá) nejlepší je BIO • BANÁN • JABLKO • MOHOU BÝT I 2 ŠVESTKY (NEJLÉPE JE SI JE NA PODZIM ZAMRAZIT VYPECKOVANÉ) • ČERSVÉ MÁSLO • |
---|---|
Postup: | Uvaříme rýži (MNOŽSTVÍ PODLE TOHO, KOLIK TOHO CHCETE MÍT - třeba hrst) a dáme malinko víc vody, než obvykle. Když už je rýže skoro hotová přidáme z mrazáku 2-3 švestky, ony se rozmrazí a ohřejí (nemusíte je ale přidávat). Banán rozkrojíme na 8 dílů (1 cm špiček z obou stran dáme pryč) krátce opečeme na mírném ohni na čerstvém BIO másle cca 2 minuty (je pak lépe stravitelný). Oloupeme jablko. Rýži, opečený banán a jablko rozmixujeme. |
Vložil: | lucigali Gálikovi Luděk, Luci a Natálka |
Datum: | 9.3.2009 13:07:37 |
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.