Suroviny: | jáhly (nejlepší jsou v kvalitě BIO) • voda • javorový sirup • čerstvé máslo (BIO) |
---|---|
Postup: | Podle toho kolik toho chcete mít: já dávám dvě polévkové lžíce Bio jahel spaříme horkou vodou - promícháme a vodu slijeme. Pak na 1 díl jahel dáme 3 díly vody a dáme vařit - cca 15 minut. Když jsou jáhly měkké (ochutnáme je) rozmixujeme je na kaši, přidáme 1 čajovou lžičku javorového sirupu (není alergizující na rozdíl od medu) a přidáme kousíček másla. Dobře promíchat. Já tam nechávám trochu té jahelné vody, kašikča má potom lepší (řidší) konzistenci. |
Vložil: | lucigali Gálikovi Luděk, Luci a Natálka |
Datum: | 9.3.2009 13:28:41 |
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.