| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

"Skleněná" buchta

Opět převzatý recept... a prozatím neochutnaný
Suroviny:Na podklad: 3 vejce • 1 hrníček cukru • 1 hrníček oleje • 3/4 prášku do pečiva • 1/4 litru vlažného mléka • 2 lžíce kakaa • 250 g polohrubé mouky • citronová kůra • Na krém: 2 tvarohy • 1 máslo • 200 g cukru moučka • 1 vanilkový cukr • Na "sklo": 1/2 litru pomerančového džusu • 1 vanilkový pudink • 2 lžíce cukru
Postup:Podklad: Nejprve ušleháme vše mimo bílků, pak do toho pomalu vmícháme sníh ze tří bílků. Dáme péci do vymazaného a vysypaného plechu, tak na 8-10 minut na 170 st.Celsia

Krém: Vše utřeme a natřeme na vychladlý podklad

Sklo: Pudink uvaříme jako normálně, jen místo mléka bude džus. Necháme vychladnout (za občasného míchání) a natřeme na tvarohovou směs. Dáme zatuhnout do lednice.
Vložil:

*Simča, dcery *1988 a 1997

Errin a její rodina
Datum:13.8.2008 0:40:43
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.