| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Zapečené brambory se šlehačkou

Suroviny:1/2 kg brambor • 30 dkg salámu nebo 2 naklepané osolené kotlety nebo kuřecí řízky (pro mrňousky) • sůl • pepř • 200 ml šlehačky • tuk na vymazání formy
Postup:Brambory oloupat, nakrájet na plátky. Klademe do formy - půlka brambor, osolit, opepřit, na to maso, na to druhá půlka brambor. Zapékat asi 20 min, pak zalít okořeněnou šlehačkou a dopéct doměkka. Výborný je k tomu okurkový salát :o)

Doporučuju nejdřív přiklopit, aby se horní brambory nepřipalovaly, po přidání šlehajdy odklopit.
Vložil:

*Naďa+T+E+P

Červenec2010
Datum:16.2.2010 16:30:31
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.