Suroviny: | 1/2 kg brambor • 30 dkg salámu nebo 2 naklepané osolené kotlety nebo kuřecí řízky (pro mrňousky) • sůl • pepř • 200 ml šlehačky • tuk na vymazání formy |
---|---|
Postup: | Brambory oloupat, nakrájet na plátky. Klademe do formy - půlka brambor, osolit, opepřit, na to maso, na to druhá půlka brambor. Zapékat asi 20 min, pak zalít okořeněnou šlehačkou a dopéct doměkka. Výborný je k tomu okurkový salát :o)Doporučuju nejdřív přiklopit, aby se horní brambory nepřipalovaly, po přidání šlehajdy odklopit. |
Vložil: | Naďa+T+E+P Červenec2010 |
Datum: | 16.2.2010 16:30:31 |
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.