Suroviny: | 1 cibule • 1 plechovka s tuňákem (kousky ve vlastní šťávě, cca 185 g) • těstoviny • starší chleba • olej • sůl |
---|---|
Postup: | Těstoviny uvaříme v osolené vodě obvyklým způsobem.Pokrájenou cibuli začneme smažit na pánvi a můžeme hned přidat tuňáka i se šťávou. Smažíme tak dlouho, až je maso i cibule jakoby opražené. Šťáva se postupně vypaří. Tuto směs vmícháme do sceděných těstovin. Pokud se vám to zdá suché, je možno přidat trochu oleje.Starší chleba nastrouháme na struhadle a na troše oleje osmažíme. Výsledek chutná jako nastrouhaná topinka. Tím se celá porce na talíři posype.Nakonec ozdobíme kouskem citronu. |
Vložil: | Rasala Říjňátka 2010 |
Datum: | 5.10.2010 9:47:05 |
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.