| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Marokánky

Suroviny:250ml smetany na šlehání • 140 cukru • 60g hladké mouky • 250g sekaných mandlí • 100g pomerančové kandované kůry

Postup:Já to vařím rovnou všechno včetně mandlí a té kůry, takže uvařit na blemcavou kaši a pak to kydat lžičkou na pečící papír, péct asi 15 minut na 160 stupňů, dokud nezačnou zlátnout špičky :o))

A nedělám teda takové ty klasické placičky, ale vyjdou z toho takové kopečky hrudečky (s těmi mandličkami a tou kůrou to ani jinak nejde).

Vložil:

Taurík

Renča a Pavlíci
Datum:12.12.2010 12:28:14
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.