| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Cheesecake s bobulovitým ovocem v parním hrnci

Výživová hodnota - 192 kcal, proteiny 6,6 g, tuk 10,1, sacharidy 19,3 g, sodík 0,06 g
- 4 porce, příprava 10 min, vaření 20 min
Suroviny:4 máslové sušenky • 140 g směsi čerstvého bobulovitého ovoce (č. rybíz, ostružiny, maliny...) • 2 vejce • 30 g krupicového cukru • 200 ml lehkého krémového sýra ve stylu Philadelphia • 120 g fromage frais (20% tuku)
Postup:1. Rozdělte sušenky na dno pohárků. Přidejte ovoce.

2. Ušlehejte vejce s cukrem do zhoustnutí a do běla, poté přidejte smetanový sýr a fromage frais.

3. Rozdělte směs do kelímků a přikryjte víčky. Dávejte pozor, abyste je nenaplnili příliš, protože by při vaření mohly přetéct. Umístěte kelímky do koše č. 3 (úplně nahoru). Vařte v páře 20 minut.
Vložil:

*Silva81+chlapeček

Květňátka 2011
Datum:6.10.2011 15:16:14
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.