| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Baileyś

Suroviny:2 kondenzovaná slazená mléka, 0,5 litru Rumu nebo whisky, 0,5 litru mléka, 1 sáček pudinku s mandlovou příchutí
Postup:Neotevřené plechovky mléka vložíme do kastrolu s vodou tak, aby byly skoro potopeny a vaříme 2 hodiny. Vyjmeme a necháme vychladnout.

Podle návodu na obale uvaříme pudink. Během chladnutí občas zamícháme, aby se neudělal škraloup.

Obsah plechovek dáme do mixéru, přidáme pudink a šleháme, přičemž postupně přiléváme Rum a ochutnáváme.

Odneseme na vzdálené místo, nejraději do sklepa a necháme rozležet. Čím déle, tím lépe. Podáváme vychlazené!
Vložil:

*witoszka

Witoszkovi
Datum:15.8.2008 16:49:13
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.