Suroviny: | 1 ks bílé zelí - hlávka • 2 ks paprika zelená • 6 ks cibule | • 6 ks rajče • 6ks mrkev • 2 ks zeleninový bujón • sul,pepr |
---|---|
Postup: | Zelí rozkrojíme na osminy a odřízneme košťál. Papriku a zelí pak nakrájíme na menší proužky. Mrkev a cibuli nakrájíme na kolečka. Zeleninu dáme do velkého hrnce a napustíme do něj tolik vody, aby byla všechna zelenina zcela ponořená, přidáme zeleninový bujón a vaříme asi 40 minut. Zatím si pokrájíme rajčata na kostky a přidáme do vývaru a vaříme na mírném ohni pod pokličkou přibližně dalších 20 minut dokud není všechna zelenina měkká. Tukožroutskou polévku dochutíme solí a pepřem podle chuti. Tukožroutká polévka je vhodná při redukčí dietě. |
Vložil: | Rotem rodina Romano |
Datum: | 18.8.2008 18:18:23 |
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.