| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Řezy Raffaelo

Suroviny:1 hrnek moučkového cukru • 2 celá vejce • 1 hrnek mléka • 2 hrnky polohrubé mouky • 1/2 hrnku oleje • 1 prášek do pečiva

Posyp: 1 hrnek strouhaného kokosu • 1/2 hrnku moučkového cukru • 1 šlehačka

Postup:Postup přípravy: Utřeme vejce s moučkovým cukrem, přidáme olej, polohrubou mouku, mléko a prášek do pečiva. Vylijeme na vymazaný a vysypaný plech s vyšším okrajem. Smícháme cukr moučka s kokosem a hustě posypeme. Pečeme cca 30 min.

na 170 °C. Kokos napovrchu zrůžoví,nesmí se připálit, jinak zhořkne. Když jsou řezy hotové hned jak je vyndáme z trouby, tak je vařící polijeme 33% šlehačkou. Trošku to zasyčí, ale řezy šlehačku natáhnou a krásně zvlhnou. Necháme je vystydnout. A hurá do toho!

Pokud zbydou, dávám je přes noc do lednice, ještě více zvlhnou, ale to se stává velmi zřídka.:o))))

Vložil:

*Zuzíík

srpňátka08
Datum:3.9.2008 12:07:19
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.