Suroviny: | 1 l drůbežího vývaru vývaru • 1 kedlubnu • půlku menšího celeru • 6 kuliček pepře • 1 pórek • 100 g čerstvých hub • 4 stroužky česneku • sůl • 100 g těstovin • petrželovou nať • 80 g sýra Parmazán nebo strouhaného eidamu |
---|---|
Postup: | Pórek, kedlubnu a celer očistěte a nakrájejte na kostičky. Zeleninu vsypte do vroucího vývaru, přidejte pepř a vařte 5 minut. Očištěné houby nakrájejte na plátky. Oloupaný česnek utřete se solí. Do vroucího vývaru se zeleninou přidejte houby a česnek a vše vařte ještě 10 minut. Nakonec vsypte těstoviny a vařte dalších 8 minut. Omytou petrželovou nať nasekejte nadrobno, sýr nastrouhejte najemno. Hotovou polévku podávejte posypanou strouhaným sýrem a petrželovou natí. |
Vložil: | Rotem rodina Romano |
Datum: | 17.9.2008 18:13:08 |
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.