| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

PÉŘOVÁ BUCHTA

Suroviny:20 dkg hladké mouky • 20 dkg cukr moučka • 1 prášek do pečiva • 4 vejce • 2 zakysané smetany (utřít s cukrem) • 2 skořicové cukry nebo kakao • 2 pudinky • 1 litr mléka • olej
Postup:Utřít vejce s cukrem, přidat olej, mouku s práškem do pečiva.

Těsto nalít na vymazaný plech.

Uvařit pudink z 1 litru mléka a 2 pudinků a nalít na syrové těsto.

Troubu předehřát na 250°C a pak stáhnout na 200°C. Takto péct pouze 25min, víc ne, jinak těsto uteče.

Na horkou buchtu natřít zakysanou smetanu utřenou s cukrem a posypat skořicovým cukrem nebo kakaem.
Vložil:

*Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14

Novákovic rodinka
Datum:19.9.2008 10:32:46
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.