Suroviny: | > pro krmení lžící 4-5 sladkých vinných hroznů200ml pasterizovaného plnotučného mléka3 lžíce celozrnné krupice (30g) |
---|---|
Postup: | Umyté hrozny rozpůlíme, stáhneme slupku a odstraníme jadérka. Dužinu najemno nasekáme a šťávu zachytíme. V malém hrnci ohřejeme polovinu mléka, přidáme krupici a spolu s mlékem přivedeme k varu, při mírné teplotě a za stálého míchání vaříme 3min. Hrnec stáhneme z plotny, pomocí metly pomalu přimícháme zbylé mléko a kaši vlijeme do mističky, přidáme nasekané hrozny spolu se šťávou. TIP! Krupičná kaše je klasickou kaší k večeři. Dochutit ji můžeme i jinými, lehce nasládlými ovocnými povidly či šťávami. |
Vložil: | Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14 Novákovic rodinka |
Datum: | 30.9.2008 5:58:43 |
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.