Suroviny: | 20 - 30 ředkviček (podle velikosti) • 8 lžic majonézy • 4 vejce natvrdo • stroužek česneku • 1 hlávka salátu • jarní cibulka (tzv. "péra") • sůl • pepř • |
---|---|
Postup: | Ředkvičky nakrájíme na velmi jemné plátky, vejce opoupeme, rozpůlíme a vyjmeme žloutky. Utřeme je s majonézou, lehce osolíme, opepříme a vmícháme lisovaný česnek. Do takto připravené majonézy přidáme nadrobno nasekané (přiznám se, že já je rozňahňám v misce vidličkou) bílky a plátky ředkviček. Talíř vyložíme omytými a okapanými listy salátu a navršíme kopeček ředkvičkové hmoty. Posypeme najemno nakrájenými péry cibulky (což já před focením opoměla... :-) ). |
Vložil: | Simča, dcery *1988 a 1997 Errin a její rodina |
Datum: | 8.8.2008 19:19:46 |
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.