Postup: | Gnocchi s kuřecím masem, hříbkama a smetanouPOTŘEBNÉ PŘÍSADY1 kg gnocchi, hříbky(nebo nějaké houby, ale spíše tvrdší-podborováky atd.), 5 -6 kuřecích prsíček, 2 smetany, menší cibule, 2-3 masoxy (buď houbový nebo pod kuřecí maso - jo a já mám ráda masoxy jen od Maggi), trochu oleje===================================================Gnocchi s rajčatovou omáčkouPOTŘEBNÉ PŘÍSADY500 g gnocchů, 2 plechovky loupaných rajčat, 1 cibule, svazek čerstvé bazalky, parmezán, olivový olej, máslo, sůl===================================================Gnocchi se špenátem a nivouPOTŘEBNÉ PŘÍSADY500-600 g gnocchů, 750 g čerstvého nebo 1 krabička mraženého špenátu, 250 g nivy, 250 ml smetany, 100 mlu bílého vína, stroužek česneku, sůl, pepř, muškátový oříšek, olivový olej===================================================Gnocchi s brokolicíPOTŘEBNÉ PŘÍSADYGnocchi, brokolice, rajče, stroužek česneku, trochu mléka(může být i smetana), tvrdý sýr, sůl, vegeta (popřípadě jiné dochucovací koření).===================================================Gnocchi (noky) s kuřecími kousky ve vynikající smetanové omáčce s pórkem - velmi rychlé a jednoduchéPOTŘEBNÉ PŘÍSADY1 balíček noků, kuřecí prsíčka, pórek, smetana na vaření, mazací sýr apetito (může a nemusí být), sůl, pepř, trocha oleje |
---|---|
Vložil: | vendila miminka únor 07 |
Datum: | 1.10.2008 15:32:44 |
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.