| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Pařížské rohlíčky

Postup: 4 bílky, 30dkg moučkového cukru, 15 dkg mletých ořechů, 5dkg strouhanky 1 lžíce hladké mouky. Bílky, cukr a ořechy dáme do hrnce a na mírném ohni mícháme 5 minut. Potom stáhneme a vmícháme strouhanku a mouku. Pytlíkem tvoříme do tvaru rohlíčku na pečící papír. Pečeme asi na 100-120°C...sušíme. Krém: 4 žloutky a 1 celé vejce, 3 polévkové lžíce krystalového cukru, 2-3 polévkové lžíce kakaa a šleháme nad párou. Vymícháme 250 g másla a 150 g mletého cukru. Do másla pomalu vmícháváme po troškách vychladlou čokoládovou hmotu. (Můžete dát krém, který máte radi). Poleva: 100 g čokolády na vaření, 70-100 g ztuženého tuku.
Vložil:

*listopadky07

Listopadky 2007
Datum:23.11.2008 20:05:58
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.