| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

[<<Předchozích 90] Příspěvky 91100 z 1823 [Dalších 1723 >>]
  • 
10.3.2010 17:59:11
Dobrý den,jsem těhotná ale když jse to zavolala příteli že čekám miminko zavěsil mi to a napsal mi sms dej to pryč ale já mam ještě týden čas jít na potrat ale strašně mco bych to dítě chtěla ale tento rok dělám maturitu tak nevim co stím děkuji za dotaz.
  • 
10.3.2010 17:53:15
Prodělala jsem silnou virózu s teplotama a dávivým kašlem, předepsán Ergomed, mám ale stále zahleněný krk, nutí mě to stále polykat a posouvat hlen,který mi sedí v dýchacích i polykacích cestách, mám stále zalehlé uši.Trápím se hiž 14dní,úleva jen velice malá.
Prosím o radu, jak naložit s hustým hlenem,jak ho dostat ven,nemám krční mandle.
  • 
9.3.2010 10:05:39
Dobrý den,
pravděpodobně nejste v situaci, kdy lze souhlas biol. otce předpokládat, v tom případě nejprve podejte k soudu návrh na zrušení rodičovské zodpovědnosti biol. otce. Budete oba předvoláni k jednání, kde musíte dokázat, že otec o dítě nejeví zájem (neplatí výživné, nezasílá dárky ani přání, pohledy, neptá se na stav dítěte apod.). Nejlépe je vyčkat oněch známých 6 měsíců, kdy nezaplatil a s největší pravděpodobností máte vyhráno.
Pokud Vám to vyjde, pak si Váš současný přítel může zažádat o adopci, kde již nebude biol. otec mít žádné slovo.
  • 
6.3.2010 21:31:37
Také máme problémy se spánkem. Přes den toho malá moc nenaspala a v noci buzení po hodině. Uvědomila jsem si,že dcerka usínala dříve kolem deváté večer a já ji přeučila na sedmou. Protože přes den spala jen 3 hodiny - také cca po půl hodinách, byla už v šest unavená a v půl sedmé usnula - budíček v pět.
Nyní to řeším tak, že ji 1.odpolední spánek natáhnu kojením. Spí např od tří, třičtvrtě hodiny, pak se budí s pláčem.Nakojím ji a ona opět usne.Nyní už sama spí odpoledne i déle, budí se až kolem páté.
2.posunula jsem večerní usínání na osmou ( ideální by bylo půl deváté,ale to už je s ohledem do budoucna asi trochu pozdě, nicméně za více spánku to stojí).
Pomohlo to. Budí se po 3 hodinách,což považuji za úspěch :-).Ráno vstává v půl sedmé.

Hodně štěstí !

martina
  • 
5.3.2010 14:17:23
Dobrý den,prosím o radu, protože se neustále potácím s pojmem slabé, řídké nebo málo výživné mléko.Mám syna, kterému budou příští týden 4 měsíce a v současné době váží 6,5 kg. Když se narodil, měl 2980 gramů a pan doktor nás chválil, protože za každý měsíc jsme měli téměr o kilo víc. Na konci jeho druhého měsíce jsem ho začala přikrmovat Nutrilonem, protože často brečel a já nevěděla, jestli to je prdíkama nebo hlady. Dala jsem na rady babičky, která tvrdila, že mám nejspíš řídké mléko.Dál kojím a dávám Nutrilon jen jednou ráno a pak jednou večer. V průběhu noci a v průběhu dne kojím. Včera se ale zase šíleně rozbrečel, když jsem ho, po tom co usnul u mého prsu, chtěla přendat do postýlky. Když už jsem nevěděla co, udělala jsem Nutrilon, dala mu ho a on to s chutí vypil. Opět se u toho vyskytla babička a zase začala o řídkém mléce. Abych měla klid, zkouším teď dávat jen Nutrilon a svoje mléko si odstříkávám, aby mi neteklo. Zdá se mi ale, že mléka jsem ráno odstříkala málo - pouze 50 ml a to bylo za celou noc. Něco sice skončilo v prsních vložkách, ale stejně. Porovnávám to s Nutrilonem, kterého teď syn vypije 150 ml. Dá se to vůbec takhle srovnávat? Ráda bych kojila, ale samozřejmě nechci syna trápit hlady. Můžete mi prosím poradit?
  • 
28.2.2010 20:43:07
Zdravím, mám dvě děti, malé jsou skoro 4 roky a kojila jsem 13 měsíců, vlasy padaly hodně první půl rok a pak to odeznělo, vlasy se vzpamatovaly, teď mám 5 měsíců starého klučinu, kojím a vlasy padají neskutečně, když si je jdu umýt, tak mám strach, že o ně přijdu, to si tahám doslova prameny z hlavy, tak to snad bude trvat už jen měsíc, ale je to síla, myslím, že na to nic nezabírá, prostě se to musí přečkat.
  • 
26.2.2010 20:55:28
Dobrý den
Chtěl jsem se zeptat, jak dlouho čerstvé odstříkané mléko vydrží nechlazené. Manželka odstříkala mléko, které jsem měl dát dceři do půl hodiny. Dcera se zbudila až za hodinu a tak mléko bylo 1 hodinu v pokojévé teplotě a pak jsem ho ohřál na tělovou teplotu a podal. Po pár hodinách začala brečet a měla průjem a větry. Je možné, že se mléko zkazilo. Děkuji za odpověď.
  • 
26.2.2010 11:49:19
Já onanuji co si vůbec nějaké dětství pamatuju.
Také jsem to prováděla různě, třeba počas vyučování v lavici. Moje spolužačka mě upozornila, že se nějak moc třesu a jsem upocená. Pak jsem to dělala na záchodě moooc často. Onanovala jsem skoro denně i 3x. Můj sex v manželství byl příjemný, ale vždycky potom jsem utíkala do koupelny onanovat a vyvrcholit. Už jsem stará bába a pořád onanuji a řeknu vám, že čím dál tím víc a víc. Už mě to tak trochu i obtěžuje. Intenzita chtíče je velká a mám doma pár pomůcek bez kterých si život nedovedu představit. Když jsem nervózní, onanie velmi pomáhá. Co vy na to? Chtěla bych se toho už zbavit, ale jak?
  • 
26.2.2010 10:43:27
Ahoj,malého stále kojím,ale čaj jsem mu začla dávat ve 3 měsících,když byla vedra(na doporučení doktorky)..potom jsme měli přes podzim pauzu,ale jak jsem mu od 6.měsíce začala dávat pevnou stravu,na zapití jsem mu dávala čaj.Teď vypije každý den cca 200ml + kojení ráno,odpoledne a večer
  • 
26.2.2010 0:10:48
prosim vas ja nevim co se deje vtomhle statu snad uz tady neni zadna spravedlnost na tech socialkach hlavne co se tice semilech pani farska je uplne posedla aby ublyzila chudebnim lidem,ja nevim co sni je ja sem si dal jenom pobyt kmi bejvaly manzelce kterou uz neziju a vona proto ji chce odejmout socialni davku vod deti je to rasistka ta uredni osoba furt hleda nejaky chiby abi ublizovala ji.prosim poradte kam muzu dat stiznost na tu pani farskou.poradte prosim to uzneni mozni co si vona dovoluje.dekuji za richlou odpoved.
[<<Předchozích 90] Příspěvky 91100 z 1823 [Dalších 1723 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.