| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

[<<Předchozích 100] Příspěvky 101110 z 1823 [Dalších 1713 >>]
  • 
26.2.2010 0:05:19
prosim vas ja nevim co se deje vtomhle statu snad uz tady neni zadna spravedlnost na tech socialkach hlavne co se tice semilech pani farska je uplne posedla aby ublyzila chudebnim lidem,ja nevim co sni je ja sem si dal jenom pobyt kmi bejvaly manzelce kterou uz neziju a vona proto ji chce odejmout socialni davku vod deti je to rasistka ta uredni osoba furt hleda nejaky chiby abi ublizovala ji.prosim poradte kam muzu dat stiznost na tu pani farskou.poradte prosim to uzneni mozni co si vona dovoluje.dekuji za richlou odpoved.
  • 
25.2.2010 21:57:01
Syn byl na operaci 18.9 2008 ve svých 3,5letech od tý doby nechrápe skoro nevíme co je to rýma jsem ráda že jsme šli.Dceři je 3,5 roku už měla 4x píchaný ucho od zaří chodí do školky a už měla 3x antibiotika takže nás to čeka 18.3.2010 doufám že pak bude líp:-) Lucka
  • 
22.2.2010 19:55:11
Zkoušet brát v jednom cyklu dvoje různé prášky je nebetyčná pitomost.
  • 
22.2.2010 17:26:56
Dobrý den, řeším ten samý problém, otec se šest let nezajímal o dceru. Já se šťastně vdala a žila se svojí dcerkou a druhým mužem v poklidu. Letos v létě se otec dcerky ozval s tím ,že podal k soudu žádost o úpravu styku. Podotýkám, že po rozhovoru sním jsem zjistila, že si našel neplodnou přítelkyni a chce jí tedy tímto poskytnout možnost styku s naší dcerou. Dále ho nezajímá jaké kroužky a záliby dcerka má a ani je s ní nehodlá navštěvovat.Ptám se tedy kde je spravedlnost, kdo v našem právním systému nahlíží na nároky dítěte a na citlivost dětské dušičky. Nikdo nehlídá jestli dítě toto "vskutku dobré- samozřejmě dobré pro dítě- rozhodnutí soudu vůbec chce absolvovat" natoš jestli je to pro něj přínosné. NECHÁPU tedy ani to ,že v opačném případě, když matka bude trvat na pravidelném styku otce s dítětem, tak je to pouze na otci jestli tuto možnost využije. Je to do nebe volající.
  • 
22.2.2010 12:09:06
Dodrý den,prosím o radu.Mám 32 let, dvě děti 5 a 1 rok.O mireně jsem přemýšlela rok zda si ji dát či ne,nakonec jsem usoudila že to bude nejpohodlnější.Byla my zavedena 30.9.09. Zavádění bylo v pohodě a asi po týdnu jsem začala špinit.Břicho mě nebolelo.šla jsem na kontrolu asi po 2,5 měsících a na UZ bylo zjištěno še mám v děloze krevní sraženinu.Po celou dobu co mám tělísko tak špiním,pak třeba 3 dny nic a pak ze mě hrkne ta sražená krev a pak zas špiním a tak dokola.Paní doktorka my napsala tablety na týden na vyčištění dělohy,nevím název,ale po kontrole za měsíc a půl ta sraženina tam byla zas a ještě větší.Dostala jsem na měsíc Orgametril,týden nic a pak začlo špinění a po 10 dnech slabé krvácení.Ted 10 dnů již nic neberu a steně jsem zrona včere krvácela tak na dvě slip vložky.Na kontrolu jdu 22.3.to již budu mít mirenu pul roku.Myslím si že se my ta krev sráží pořád a paní doktorka říkala že kdyžtak půjdu pod narkozu,tělísko my vyndají,vyčistí dělohu a zase vrátí.Já si myslím že to nepomůže a vůbec se my to nechce podstoupit.Prosím Vás pane doktore jaký je Váš názor.Ještě dodávám že jsem rok kojila a byla jsem bez menstruace.Přestala jsem kojit 31.1.v době kdy jsem užívala Orgametril.říkala jsem si že to třeba pomůže.Při prvním dítěti jsem za měsíc dostala měsíčky,pravidelné.A prosím ještě něco co jsem se mojí paní dokt neptala protože mě nenapadla souvislost.V noci si nemůžu ležet na ruce,usínám na ni a začalo to už tak v listopadu že mi začne brnět až pálit prsty.V noci mě to budilo,ted už tak ani neusínám,je to nepříjemné a nevím co to je.Mám raději ruce u těla.No hrůza,přemýšlím že tělísko půjde ven.A mám nárok na vrácení peněz? Díky moc za odpověd
  • 
21.2.2010 17:06:51
podle mě by se měl Váš gynekolog přizpůsobyt Vám a ne Vy jemu.. Jestliže Vás to bolí a nejde to, tak by Vám měli pomoci lékaři.. Já osobně mám stejný problém a můj gynekolok mi řekl, že když mi styk nepůjde, že mu mám říci a že mi pomohou..
  • 
20.2.2010 20:11:59
Dobrý den,v Prosinci mě očkovali proti TBC.Dnes když jsem se po koupeli utírala ručníkem tak jsem si asi s tím očkováním něco udělala-protože mi z toho teče taková vodička(hnis) tak mi prosím odpovězte jestli to je normální či ne.Petra,11 DĚKUJI
  • 
20.2.2010 10:43:16
Dobrý den paní doktorko,

děkuji za rady. Nakonec se mi podařilo znovu rozkojit i operované prso. Chtělo to hodně trpělivosti! A trvalo to asi 10 dní, ale povedlo se. Malý prospívá pěkně, sice pořád pije raději z levého prsa, ale co se dá dělat - musí se snažit a pít i z pravého :-)

Přeji pěkný den!

Katka Vlachová
  • 
18.2.2010 20:34:31
Zdravím Vás.
Syn trpí již 1/2 roku na kašel a rýmu.Máme tak přestávku 1 měsíc a pak to začne znovu.
Půjdeme na ORL máme velké nosní mandle které musí ven.
Ze začátku kašel vypadá jako když má dítě náběch na laryng. a pak přestoupí na vlhký kašel.
Přes den moc nekašle ale v noci 1 hod. po usnutí má kašel který je moc nepříjemný.
Celý ten kašel je způsoben tím že nemůže pořádně vysmrkat soplíky a ty mu stékají do krku.
proto ty nosní mandle.
Nám pomáhá Jitrocelový sirup s citrónem a medem a ještě tento babský recept.
Nastrouhat zázvorový kořen/ tak vrchovatá pol.lžička/ na jemno.Dát do hrníčku, zalít medem/ tři vrchovaté pol.lžice/ a přidat šťávu z citrónu.Vše pořádně promíchat a nechat vyluhovat 24 hod.
Pak směs propasírovat a štávu dávat po lžičkách ráno a večer.
Syn za týden měl po kašlání.
Mějte se krásne a držte se.
  • 
18.2.2010 19:22:50
Mám nyní úplně stejnou zkušenost. Minulý týden v pátek se nám u Apolináře narodil chlapeček. Na sále byl úžasný tým, ale hospitalizací na oddělení šestinedělí to začalo. Nejprve malý křičel hlady, ale sestry mu nic nedaly. Manželka totiž neměla ještě mléko. Až teprve po 24 hodinách dostal mléko z lahvičky. Postupně se to zlepšovalo a nyní je to tak 50%/50%. Jenža malý má žloutenku a sesty to nechaly pořádně rozjet. Vůbec nechápeme, proč ho nemohli strčit pod světlo mnohem dříve. Je jen málo sester, které jsou vstřícné a ochotné poradit prvorodičce. Ostatní tam jsou jen do počtu, jen aby se moc nenadřely a měli svůj klid. Pro ně platí heslo, hlavně se neptat a nebýt problémová nebo nemít problémové dětsko.
sem velmi zklamán a bojím se, aby manželka nakonec nepřišla o mlíčko. Zítra to bude již 7 dní, co je v nemocnici. Je to stresující pro oba. Většina personálu nepřistupuje k maminkám citlivě a individuálně. Tak jsem zvědavý, kdy je pustí domů.
[<<Předchozích 100] Příspěvky 101110 z 1823 [Dalších 1713 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.