Martina Maruchničová, PA |
• |
9.11.2006 19:22:03
Milá Alicie, moc zdravím tebe i tvé mimi, koukám, že mu byli dva roky...tak jako tomu mému chlapákovi, tomu ale byli 3. Proto ti píšu, že je mi líto a nechci se chlubit cizím peřím, ale v době, kdy ty si rodila, já byla na MD, proto jsme se nemohli setkat na porodním sále, je to jen shoda jmen. Ale sestřičce Martině, té šikovné a hezké blondýnce to určitě vyřídím, bude jistě ráda. Je pravda, že teď nepracuje přímo na porodním sále,ale v nemocnici je pořád. Tak se opatruj a ať jste zdraví.
|
• |
9.11.2006 19:11:46
Milé maminky, moc vás zdravím! Chtěla bych hned v začátku všem sdělit a zároveň se omluvit všem za špatné informace a to, že ve frýdecké nemocnici se již nějakou dobu vybírá 500Kč za přítomnost otce (nebo jiné osoby) u porodu VŽDY, ať porod skončí jakkoli.
|
• |
9.11.2006 19:11:25
Milé maminky, moc vás zdravím! Chtěla bych hned v začátku všem sdělit a zároveň se omluvit všem za špatné informace a to, že ve frýdecké nemocnice se již nějakou dobu vybírá 500Kč za přítomnost otce (nebo jiné osoby) u porodu VŽDY, ať porod skončí jakkoli.
|
lenka 2.kluci 05/07 |
• |
6.11.2006 8:37:51
Jirino preji Ti rychly porod .Ja se chystam do Frydku uz potreti v kvetnu hodne stesti.
|
jirina |
• |
5.11.2006 19:08:57
děkuji za příjemné vyprávění,chystám se na porod ve Frýdku v březnu,tak nám držte palce,jirina
|
Alicia |
• |
19.10.2006 14:02:30
Tak to mě docela mrzí, máš pravdu v tom, že každému chutná jinak. Slyšela jsem, že tam snad není ta zminovaná sestřička Martina /hezká blondýnka/.Tak nevím, ale co jsem poslední dobou slyšela od kamarádek, tak tam byly spokojené.
|
petrasyn 99 a mimi 6.06 |
• |
19.10.2006 13:10:32
Alicio jo vidim,ze jsi rodila pred 2.roky.Kde to zijes ted to tam vubec neni tak jak popisujes.Porodni saly a personal by jeste usel,ale novorozenecke oddeleni sestinedeli nic moc.Sestry vesmes protivne nic prvorodickam nevysvetli co se tyka kojeni.Ja uz mela druhe ja tak pomoc nepotrebovala,ale co ty prvorodicky??Jo a mimochodem moji sestru v roce 2003 rodil zrovna DR Janys a ta zase rikala,ze s nim nebyla vubec spokojena takze 100lidi 100chuti.
|
Elennn |
18.10.2006 21:57:46
Dobrý večer, nedá mi to a musím Vám napsat. Ve frýdecké porodnici jsem rodila v říjnu 2004. Byla jste u mého porodu spolu s Mudr. Danielem Jányšem a ještě s jednou porodní asistentkou,bohužel neznám její jméno, ale byla menší, tmavovlasá, starší paní. Byla jste moc příjemná od samého začátku, milá, hezká, moc Vám to slušelo /mimochodem líbila jste se i mému příteli/. Taktéž pan doktor Jányš, který působil velmi seriózním a uklidnujícím dojmem. Na vás dva jsem vzpomínala jako na to příjemné, co bylo spojeno s mým porodem. Ne tak bohužel na tu starší paní, tu jsem se snažila ze své paměti co nejrychleji vymazat.Nejenže měla nevhodné poznámky, já chápu, že po tolika letech je pro ni porod víceméně rutina, ovšem ne tak pro prvorodičku, která je ze všeho přinejmenším vyděšená. Poznámka o tom, že jí ujede autobus /asi jí zrovna končila směna/ opravdu nejsou vhodné na porodní sál.Naštěstí to byl jen ten jeden jediný mráček, co mě u vás potkal, i když mě docela mrzí. Na druhé straně Vy a pan doktor Jányš jste byli naprosto profesionální, příjemní, milí, no prostě jste ten špatný dojem naprosto smazali. Velice mě potěšilo, že jsem Vás našla na těchto stránkách a chci Vám říct, že kdyby takových lidí jako jste Vy, bylo v našem zdravotnictví co nejvíc, to by nám ve světě bylo co závidět. Doufám, že tyhlety stránky čtou někdy i vaši nadřízení, aby věděli, co vůbec mají za personál. Sestřičky z šestinedělí a vůbec všechny i ty dětské byly taky fajn.Takže hodně štěstí a zůstante taková, jaká jste, at se mají maminky na co těšit.
|
Alicia |
• |
18.10.2006 13:19:55
Ve Frýdku jsem rodila v roce 2004, jsou tam moc milé a ochotné sestřičky. U porodu jsem měla Mudr. Daniela Jányše, krásný chlap, sympaták, příjemný, milý, prostě doktor, jak má být, až jsem se před ním někdy skoro styděla. Byla jsem tam spokojená, ale nějaké mráčky se přece jen objevily, nelíbilo se mi chování por. asistentky u porodu/starší, černovlasá/ měla blbé poznámky- no comment/a potom taky dětská paní doktorka středního věku, jméno nevím, ty ksichty co tam házela na pokoji při kontrole mimča, ty mě dost rozhodily. No ale PAN DOKTOR Jányš to za ně zase všechno vyrovnal, prostě takové sluníčko frýdecké nemocnice.
|
lenka 2.kluci 05/07 |
• |
21.9.2006 8:50:13
Moje jmenovkyne.Ja ve Frydku rodila uz 2 a chystam se tam v kvetnu potreti.Papirove plinky musis mit svoje latkove Ti puci.Obleceni pro mimi Ti pujci vlozky dostanes jen jeden balik tak si je sebou vem.Preji Ti hodne stesti kdy to ma byt????
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.