Lenka, 24.týden |
• |
20.9.2006 20:19:14
protože se mi to už blíží chtěla jsem se zeptat jestli ve F-M poskytujou věci pro mimi(pleny, oblečení, atd.) a taky pro mamču(vložky...)nebo jestli to musím táhnout z domu, moc děkuji za odpověď
|
Martina Maruchničová, PA |
• |
8.8.2006 19:41:21
Milá Jani, vím, že jste si to s mamnželem představovali jinak. Záleží na tom, jaký byl důvod, že jsi musela na císařský řez. Z praxe vím, že pokud to bylo akutní, není čas na nějaké vysvětlování manželovi a vše jde tak trochu stranou. To, že jste platili 500Kč za porod moc nechápu, protože pokud porod skončí císařským řezem, tato částka se vrací. Škoda, že jste to nevěděli. Jinak vás chápu, mohlo by se přistupovat při takovýchto situacích trochu lidštěji. Moc zdravím. Martina.
|
Jana |
• |
6.8.2006 10:07:42
Mě to taky vadilo, že manžela odvedli, aniž by řekli proč pryč. Pak přišel doktor a já šla na císaře. Manžel seděl v té místnosti a nikdo mu nic neřekl. Měl tedy pěkné nervy, protože vůbec nevěděl proč musel odejít a co se se mnou a s mimi děje. Pak se mohl na malou podívat a vyfotit jí, ale žádné přiložení k jeho hrudi a pod. co čtete v časopisech. Žádný kontakt s rodičem do 20 minut po porodu (já byla v narkóze) se nekonal. Je mi to dodnes moc líto, že dcera necítila naši lásku hned po porodu. Jen vyfotit a jít. A za to si nemocnice ve FM účtuje 500 Kč.
|
• |
28.7.2006 18:42:03
Ahoj Petko,
dekuji za odpoved. Kdyz to tak zvazim...driv jsem nad tim vubec nepremyslela, prijde mi lito, ze manzel (pokud mas spinalni anestezii -jsi pri vedomi)nemuze sedet vedle tebe na zidli, drzet te za ruku a psychicky podporovat...Vlastne by personalu pri operaci vubec neprekazel a myslim, pokud je plne informovany byl by hlavne pro maminku oporou. Protoze i porod cisarskym rezem je pro oba velky emocionalni zazitek. Zazila jsem z praxe, ze matka mela pri operaci sluchatka a poslouchala relaxacni hudbu, zatimco ji operater vybavoval miminko. Treba se nekdy takove "moresy" zavedou i ve FM. Ahojky! |
23.7.2006 11:16:43
Ahoj Lenko, omlouvám se pozdní reakci, ale po pravdě řečeno už moc času u PC netrávím.. Nicméně rodila jsem 3. 12. 2005. Pěkný den!
|
petrasyn 99 a mimi 6.06 |
• |
21.7.2006 11:44:36
Martino mam cerstve novinky ja sice ted 6.6.06 nemela cisar,ale mamca co semnou byla na pokoji mela a otec nesmi byt u samotneho porodu,ale hned jak se to narodi muze byt pritomen u mereni,vazeni a vlastne to mimi drzi driv nez matka.
|
• |
19.7.2006 19:41:37
Milé maminky,moc vás zdravím...čtu si vaše příspěvky, jestli se něco po třech letech zmněnilo, co již tady nepracuji. V prosinci čekáme brášku pro našeho tříletého Lukáška a tak bych byla ráda jako nastávající maminka, jaké máte zkušenosti s přítomností otce u císařského řezu. Vím, že někde v porodnicích (NJ?) je to možné. Jestli víte, budu ráda, když napíšete. Moc zdraví Martina.
|
lenka syn 6.let a 3.roky |
• |
14.7.2006 17:13:57
Silvie myslim,ze to neni zadna pravda ja i spousta jinych maminek jsme tady o Frydecke porodnici psaly jestliTe zajima neco konkretne klidne Ti odpovim.Jinak zkusenosti si najdes na hlavni strane na rodince ,kdyz si najedes na Porodnice pak na tu Frydeckou a jsou tam zkusenosti.
|
nely |
• |
14.7.2006 13:21:25
Rodila jsem císařským řezem,pan primář byl celkem dost drzý a sestry z šestinedělí mě šouply druhý den dítě a to jsem ho prý neměla zvedat,přebalovat atd.kvůli císaře.Nebýt vedle mě maminky prvorodičky,která rodila nomálně,tak nevím,jak bych to zvládla.Takže frýdek už nikdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
silvie, bezdetna zatim |
• |
14.7.2006 11:18:41
proc uz taky nezverejnite nejake informace o fm nemocnici? urcite by to vsechny rodicky ve fm okrese uvitaly a nemusely by jezdit rodit do ovy.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.