| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Nemocnice

Příspěvky 110 z 165 [Dalších 155 >>]
27.7.2011 19:38:49
rodila jsem zde tento měsíc a můžu říct že mám jen perfektní zkušenosti!! Žádný nepříjemný personál perfektní doktoři, kteří byli moc příjemní. Takže super! Jen to jídlo nic moc ale da se přežít~R^~R^~R^~R^~R^
4.4.2011 14:35:19
V této nemocnici jsem porodila 4. března po týdnu hospitalizace na pozorování ve 37. tt. Jsem spokojená jak s přístupem zdravotních sester, tak se vstřícností porodních asistentek. Kdybych si měla vybrat kam příště, Frýdecká nemocnice bude na prvním místě.
Ronga
6.10.2010 20:17:16
rodila jsem v poprve v Ostrave a dvakrat ve Frydku
Zdenka Babiszova, syn
  • 
13.4.2010 10:05:36
Dobry den,chtela bych jen timto zpusobem pochvalit frydecke doktory porodniho a poporodniho oddeleni,kteri byli velmi mili,laskavi a nekdy i vtipni. Tyka se to hlavne pana primare Vanka,za jeho mily pristup, pana doktora Breziny,se kterym byla opravdu sranda,a ktereho jsem chtela mit u porodu, ale bohuzel tam zrovna nebyl.. Take bych chtela podekovat panu doktorovi Kocianovi,ktery me prijimal a byl velice mily a ubezpecoval me, ze porod probehne v poradku (mela jsem sileny strach a nechtela jsem jit rodit :D),ze to bude brnkacka,jenomze v 6 hod rano se menily smeny a ja jsem narazila na neprijemnou doktorku,uz si ani nepamatuju jmeno... Takze to je vse a vsem doktorum velke diky..
6.4.2010 19:43:16
Gveri vzdyt jsi psala,ze Tvuj 1porod byl ve F-M a pak pises o Ostrave tak kde vlastne???
Ronga
27.3.2010 20:54:57
Ve Frydku jsem rodila podruhe.
Narozdil od predchozi zkusenosti, kdy jsem byla z Frydku nadsena,jsem nyni byla celkem zklamana. Poprve ve F-M jsem rodila dlouho a ocenovala jsem, ze mne nechali dostatecny cas (nechtela jsem medikaci a otevirala jsem se pomalu), prijemne PA.
Podruhe jsem mozna mela jen smulu na PA, ktera byla opravdu hodne neempaticka, treba si "nejak nevsimla", ze uz mam dost huste kontrakce a nabizela mi treba, at si ctu ci sleduji tv ci se me na neco ptala a ocekavala odpoved, coz samy nejspis znate, ze pri kontrakcich moc mluvit nejde, natoz premyslet. V pripravne mistnosti jsem byla sama, mela jsem dojem, ze jsem PA ponekud prestala zajimat, kdyz jsem odmitla medikaci ("my vam ten porod ulehcime"), donesla mi jen vodu. S pripravou na porod je pry cas...
Snad bych porodila na chodbe (odrodila jsem nakonec behem asi 2h, coz nikdo necekal), kam jsem se uz vydala nekoho hledat, nebyt Andela, v podobe MUDr.Vanka, ktery me tam nasel a odrodil. MUDr. Vanek opravdovy profik, empaticky a dokonala psychicka i fyzicka podpora (pro rodicku, kterou poslali do pripravne mistnosti, kam nesmi muzi, ze se porod jeste nerozjel, manzel se zatim vzdalil a tudiz nestihl porod). Takze pana doktora preji vsem:-)
Na sestinedeli vse "takove normalni", zadny velky zajem, sestry na me pusobily ponekud vyhorele. Byt prvorodickou ve F-M, hodne bych to zvazila kvuli kojeni. Spolurodicky, se kterymi jsem se potkala a zvl.ty, ktere mely nejake problemy s kojenim vetsinou neziskaly potrebne dovednosti, jak mimi dobre nakojit a byly nestatne. V OS Porube, kde probehl muj prvni porod to meli daleko lepe zvladnute, PA aktivne chodily, ptaly se, ukazovaly, pomahaly.
Preji vsem hodne dobre zvladnutych porodu ve F-M i jinde, on si clovek stejne nevybere:-), zalezi pak jen na jeho sile a personalu, ktery je mu kupomoci.
31.1.2010 16:23:19
Nejprve bych se také chtěla vyjádřit k tomu anonymu..Je to opravdu hnus,když tady někdo napíše svůj názor a ještě není schopen se pod svůj názor podepsat.Ono se to potom jeví tak,že to ani není pravda a že se někdo náramně baví!!Jak pak tomu mame věřit?Moc vážně bych to teda nebrala.Nastávajícím maminkám to asi moc odvahy nedodá..Moje zkušenost z Frýdeckou nemocnicí je výborná.Jsem z jiného okresu,ale strašně moc jsem chtěla jít rodit do Frýdku.Možná i proto,že do Frýdku chodím i na gyne a můj gynekolog je mimo jiné i porodníkem ve Frýdku.Musela jsem ve Frýdku ležet už v 8.měsíci kvůli tlaku na gyne.oddělení.Opravdu nemůžu říci ani jedno jedinné špatné slovo na jejich chování a péči.Měla jsem i těhotenskou cukrovku,takže jsme očekávali větší mimi.Nástup jsem měla už v datum porodu a ráno mi zaváděli prášek na vyvolání.No,byl to můj první porod,takže jsem nevěděla,co se bude dít.Od známých jsem slyšela různé horory a šílenosti,jak strašně to bolí a jak strašně bolí i to zavádění toho prášku na vyvolání.Vůbec to zavádění nebolelo a porod jsem taky vydržela.Nebylo to nejhorší,asi je i o prahu bolesti a jak se tomu kdo poddá.Po zavedení v 7h se mi malý narodil ve 14:03..Manžel byl u porodu,všechno fajn.Měla jsem štěstí i na porodní asistentku,mladičkou ale příjemnou.Byla u mě na sále i nějaká učenka,ale vůbec mi to nevadilo.Sestřičky se chovaly báječně,byli hrozně hodné a pomáhaly,jak mohly.S doktorama jsem byla taky spokojená,moc bych chtěla poděkovat svému doktorovi MUDr.Kociánovi,kterého jsem měla u porodu,shodou náhod a taky všem ostatním i primáři MUDr.Vaňkovi..Všichni jste byli báječním a až se rozhodnem pořídit Martínkovi brášku,tak se uvidíme:-))))) Někdy se stávají i ty hrozné věci,jako je narození mrtvého miminka a další komplikace.Tak bych všem chtěla dodat sílu..A všem nastávajícím maminkám hodně štěstí a snadný,rychlý porod
13.10.2009 12:30:53
Dne 14. března 2009 se mi zde narodila má druhá dcera. A jsem ráda že jsem opět rodila zde. Porod rychlý bezproblémový klidně bych rodila zas. No a mé díky patří DiS. Fojtíkové, která mi pomohla s tím mým uzlíčkem na svět. Vedení by tam mohlo přijmout pár sestřiček jejich dost málo. Tak a závěr přeji hodně spokojených maminek a miminek.
13.9.2009 19:14:39
Chtěla bych moc poděkovat doktorům(MUDr. Vaněk, MUDr. Kocián, MUDr. Tauerová, MUDr. Vavrečková), sestrám a PA této nemocnice. Byli nám oporou ve chvíli, kdy jsme to nejvíc potřebovali, narodilo se nám mrtvé miminko v 37. týdnu těhotenství. Tuto nemocnici opravdu doporučuju a ještě jednou bych jim chtěla poděkovat.
Alenka
  • 
25.8.2009 14:27:11
Dobrý den milé maminky, chtěla bych se s vámi podělit o mé zkušenosti s Frýdeckou nemocnicí. Porody jsou zde brány jako samozřejnost a ne jako jedinečný okamžik, takže maminky, které netouží po krásně prožitém a užitém porodu, zde budou spokojeny.. Péče asistentek je mnohdy neprofesionální, neempatická a svou práci dělají vyloženě jako práci, slovo poslání jim téměř nic neříká. Porody, které jsou vedené stylem ,,Maminko my vám nepomůžeme, vy musíte vědět co chcete!" mi přišly odstrašující. Žadné obejmutí, žádná podpora, žadná radost, žádné alternativní metody...Maminky jsou zde uloženy na box s tím, že asistenka tam příjde jednou za čas a zeptá se ,,Tak co, jak je?" trochu kruté pro ženy, které rodí poprvé například. Pracovníci, kteří tam pracují jsou na tyhle věci zvyklí a proto jim to příjde normální. Nemají tendence k tomu, aby něco změnili, zdokonali, protože jim příjde vše dostačující. Je, ale nesmírná škoda, že maminky, které by mohly prožít porody jako krásný moment ve svém životě a těžit z něj do budoucna, jej zažijí mnohdy jen jako zážitek bez emocí, protože k těm vám zde nedá nikdo prostor. Pokud člověk dělá práci porodní asistentky, je tak trochu i psychologem, v momentě, že tyto schopnosti nemá, nebude nikdy dělat svou práci dokonale. A takových asistentek je zde více než dost, škoda...
 Příspěvky 110 z 165 [Dalších 155 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.