• |
2.4.2008 17:04:42
Ahojky,tak jsem byla včera z manželem na předporodním kurzu byli jsme tam jako jediný pár a porodní asistentka
byla moc příjemná a vše mi vysvětlila,jak to chodi v třinecké porodnici,co všechno mně čeká a proč je dobré aby byl manžel už od 1doby porodní se mnou.Za 4 tydny jdu ještě jednou a to jdu ohledně kojeni,mam se tam dozvědět co všechno musim dělat a co nesmím,je to zdarma a vše tam pry perfektně vysvětli a pokud bych měla i po porodu problémy z kojenim tak mužu přijít i z mimískem. vřele všem doporučuji pokud se někdo z manželu boji toho co ho čeká,nebo vas trapi nějaký problém klidně tam zavolejte a oni Vám rádi poradí.Čislo tu dam pokud někdo bude chtít.nebo se ozvěte na můj email BDrongova@seznam.cz |
• |
2.4.2008 17:04:29
Ahojky,tak jsem byla včera z manželem na předporodním kurzu byli jsme tam jako jediný pár a porodní asistentka
byla moc příjemná a vše mi vysvětlila,jak to chodi v třinecké porodnici,co všechno mně čeká a proč je dobré aby byl manžel už od 1doby porodní se mnou.Za 4 tydny jdu ještě jednou a to jdu ohledně kojeni,mam se tam dozvědět co všechno musim dělat a co nesmím,je to zdarma a vše tam pry perfektně vysvětli a pokud bych měla i po porodu problémy z kojenim tak mužu přijít i z mimískem. vřele všem doporučuji pokud se někdo z manželu boji toho co ho čeká,nebo vas trapi nějaký problém klidně tam zavolejte a oni Vám rádi poradí.Čislo tu dam pokud někdo bude chtít.nebo se ozvěte na můj email BDrongova@seznam.cz |
31.3.2008 10:35:34
Tak to je super. Ono u prvního to je úplně jedno. Držím palečky. Krásný den. |
Beata,první dítě |
• |
30.3.2008 11:42:14
Jo jo má ordinací i v Třinci,tak ve 20tydnu mi řekli na velkem ultrazvuku,že to bude holka tak snad jo
|
28.3.2008 21:26:55
Nemá náhodou paní doktorka ordinaci i v Třinci v Lyžbicích? Teďka si něco vybavuji, že jsem možná o ní slyšela. Jinak držím palečky, ať všechno dopadne dobře a ať je miminko zdravé. Už víte co to bude?
Já mám holčičku = 3 měsíce. |
28.3.2008 20:33:17
Aha, tak paní doktorku neznám. S tím ti bohužel nepomůžu, je mi líto.
Každý doktor je jiný. |
• |
28.3.2008 9:51:55
Chodim do Bystřice k Lasotové,a jsem 32+3tyden.
|
28.3.2008 8:38:01
To se tu dostalo omylem.
|
28.3.2008 8:36:52
Ahoj Beato, tak to slyším prvně. Já jsem chodila na předporodní kurz do nemocnice. Je fakt, že se za to platí, ale bylo to super. 7 kurzu + plavání + cvičení. A na poslední kurz mohli přijít i tatínkové. Můj manžel u porodu byl, na kurz nešel a stejně jsme to zvládli skvěle, ještě jsme se u toho nasmáli. Nevím ke komu chodíš, ale fakt vůbec netuším. Chodilo nás tam asi 15 a vždycky jsme si dobře pokecaly.
V kterém jsi týdnu? Jestli se můžu zeptat. Krásný den. |
• |
26.3.2008 10:07:06
ahojky maminky,chtěla jsem se zeptat,dnes jsem byla v těhotenské poradně a doktorka mi řekla že pokud chce manžel k porodu musíme zajít na předporodní kurz,ze se zato nic neplatí,že tam mam zavolat a ona si bere každý pár zvlašt,nebyli jste tam někdo?co všechno po nás bude chtít,a kde to přesně je?pry Třinec Náměstí miru551,já vubec netuším kde to je pokud jste tam některá byla napište mi prosím děkují moc
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.