| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Nemocnice

Příspěvky 110 z 105 [Dalších 95 >>]
15.10.2008 20:55:49

Ahoj Renýsku, moooooooccccccc děkuji. Na tohle jsem nenatrefila. Tak hurá na náušnice. A co děti? Jak se máte?
Arni
7.10.2008 3:51:18
Niko, tak jsi hledala malo...:))
Primo tady - http://www.pomadfm.cz/index.php?id=15&tema=tema5
2.10.2008 22:44:03

Ahoj, díky moc za tip. Našla jsem 3 mateřská centra, ale ani v jednom se nic o nastřelování nepíše. Nevíte náhodou někdo, kdo to dělá?
Arni
31.8.2008 19:11:03
Lenko, a kdy mas TP? Ja 25., ale hrozi mi ted predcasny porod, musim lezet;(( Budes nekam chodit na kurz nebo cviceni atd.?
Arni
31.8.2008 19:09:16
Diky, holky, vidim, ze je to stale stejne, na porodnim ok a na sestinedeli bez zajmu. Tak se aspon pripravim nato, ze mi s kojenim nikdo nepomuze, rozhodne to nenecham jenom tak a budu je otravovat, od toho tam prece jsou. Poprve jsem byla ze vseho vyplasena jako prvorodicka a nikdo se neobtezoval, mala taky nevedela jak nato.

Niko, ja vim, ze se nastreluji ve Frydku v materskem centru (ted nevim ten nazev:(), ale kdyz si to zadas do vyhledavace, tak ti to vyjede, jsou tam moc ochotni, i cenyR^ Navic je to bezbolestne, rychlejc se to hoji atd., tak tam zkus zavolat, je to za Sparem.
28.8.2008 20:44:51
Ahojte všichni, já jsem rodila v prosinci 2007. Mám asi stejnou zkušenost jako všichni. Na porodním jsou super sestřičky, ale na novorozeneckém jsem už tak spokojená nebyla. Protože jsem prvorodička, tak jsem se všechno dozvěděla až na internetu. Malá měla žloutenku, tak nechtěla pít. Nikdo mi neporadil.

Maminky chtěla jsem se zeptat, nevíte náhodou kde v okolí Třince nastřelují náušnice? Děkuji předem za odpovědi.

Přeji Všem jen to nejlepší. :-)
  • 
26.8.2008 15:50:44
ahoj, ja rodila v Trinci v cervnu 06 a placentu nechali volne odrodit, slo to samo do 10min. Strihli me taky, ale uplne minimalne, vubec nevim kdy, ted me ceka druhy porod koncem rijna tak doufam, ze to pujde rychle. Drzim palecky at to mate taky rychle za sebou a bez komplikaci:-) Zdravi Lenka
Šárka
  • 
23.8.2008 14:17:00
Rodila jsem podruhé v únoru tak už jsem porovnávala.
Přístup k rodičce stejný,můžu říct že u prvního mi více radili co a jak a teď mi říkali že už to jednou mám za sebou tak VÍM.
Na šestinedělí se člověk musí zeptak jinak se nic nedoví.
Co se týče porodu měla jsem ten druhý hoodně rychlý.Dělali mi nástřih s důvodem,že malý se rychle tlačí a do boku.Na placentu čekali až se uvolní a vyjde sama.
Už to je půlroku a každé přeju tak rychlý a pohodový porod!!!
Arni
21.8.2008 23:00:33
Ma nekdo nejaky novy zazitek, zkusenost? Chystam se tam rodit podruhe ted v rijnu;) Jsem zvedava, co se zmenilo za ty tri roky na sestinedeli, ale pocitam, ze vyrazne nic k lepsimu...

A jeste dotaz na ty, co uz rodily, tahaly z vas placentu nebo ji nechaji ted uz volne porodit? A nastrihy, smika se o 106???
zwrtkova.a
9.6.2008 11:40:31
Ahojte všichni,
Porodnice v Třinci je fakt super rodila jsem 21.9.2007 první dítě mimochodem narodil se mi nádherný chlapeček Petřik.Rodila jsem když byla ranní šichtu a personál byl fakt vynikající sestřičky byly prostě úžasné. A pan doktor Fišara který byl také u porodu byl samozdřejmě taky perfektní pokud budu mít druhé dítě doufám že budu mít ten týž personál. Jelikož se mi Petřík narodil až 17:35 tak jsem měla i noční šichtu a ty sestřičky už nebyly tak příjemné jak ty z ranní šichty ty po mě i manželovi dost křičely a neustále se jim něco nelíbilo. Ale jinak sí nemůžu na nic stěžovat. Tak hodně štěstí všem nastávajícím maminkám. :o)
 Příspěvky 110 z 105 [Dalších 95 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.