| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Když muž přijde o roli lovce…

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2125 z 25 
5.8.2016 0:23:26
Je to strašnej kec.

Už proto, že když je situace obrácená, a žena je deprimovaná v domácnosti a na sex nemá náladu, je to její vina. Pokud je aktivní a na sex náladu má, je to zjevně taky její vina.

Ještě jsem nečetla článek, který by radil mužům, aby ženám dodávali sebevědomí, aby se nějak přetvařovali, aby se ženy cítily líp.

Mmch, fakt pochybuju, že na tomhle dělala Fifková, nebo se k stráru zbláznila.
Eva
  • 
4.8.2016 16:22:40
Tak to jsi trefila hřebík na hlavičku! :-) Obě dámy zcela potvrzují to, o čem se v článku píše.

Jo a Edno, nevím kolik ti je, ale já si taky původně myslela, že moderní žena 21. století nemusí na nic čekat a může lovit muže sama. No moc se mi s muži nedařilo. Až po třicítce jsem konečně pochopila, že přírodu neošálím, že lovit MUSÍ muž, jinak to naprostou většinou nefunguje. Konečně mám muže s tím velkým M.
4.8.2016 15:01:42
řekla bych, že jste poselství toho článku 1) nepochopily a za 2) vaše reakce je potvrzují a ilustrují, nikoliv popírají, jak jste asi zamýšlely.
Bára
  • 
4.8.2016 13:51:45
Strašná kravina. Pokud chlapa dostane na kolena to, že je jeho žena schopná a úspěšná, tak to není chlap ale ořezávátko. Pořádný silný chlap si nefouká bebí typu - jé, ona je lepší než já, ona živí rodinu, já se mám ale špatně..... To dělá zamindrákovaný chudák. Měla jsem o Fifkové lepší mínění.
5.8Edna78916
4.8.2016 12:26:38
Já se tedy k tomuto musím vyjádřit, protože podobné články čtu často. Je to pořád to samé: Ženy jsou příliš "emancipované" a kvůli tomu je mužům upírána role lovce, toho, kdo se postará o rodinu, toho, kdo je ve vztahu ten silnější, schopnější, víc vydělávající, ke komu může ten druhý vzhlížet, kdo si může dokázat, že je prostě někdo... A mě to nedá a musím se zeptat: A že nám ženám bylo toto upíráno po celá století, to jako nikomu nevadí???

Tento článek by mi ještě nepřišel ta strašný, ovšem až do chvíle, než jsem narazila na tohle:

"Vždycky jim odpovídám: Počkej si, sbalit tě musí on, můžeš dávat nějaké signály, abys mu dodala odvahu, ale nemůžeš po něm tvrdě vyjet jako první. Proti základním principům lidské přirozenosti se opravdu nedá bojovat a hromadně měnit pravidla“ ~e~ ~e~ ~e~

Co je to proboha za nechutnej sexistickej šovinistickej kec? ~e~ Jako jestli tohle může někdo myslet vážně v 21. století (tím spíš žena) tak to už je opravdu moc ~8~ Chudáci ty mladý holky co si tohle přečtou jako radu :-©
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2125 z 25 

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.