14.7.2011 9:24:02
V Novém Jičíně jsem rodila své první miminko. Malá se rozhodla o měsíc dříve. Nejprve zvažovali převoz do Ostravy, ale nakonec jsem zůstala doma v NJ. Porodní asistentky se o mne staraly a stále mne konrolovaly. Na oddělení byly všechny sestry fajn. Novorozenecké sestřičky byly (až na dvě) úplně úžasné! O maličkoou se staraly ve dne v noci, jako nedonošené mimi potřebovala příkrmy. Jestli se někdy rozhodnu pro druhé miminko, tak budu rodit zase v NJ.
|
šárka |
• |
12.1.2011 17:30:57
Hodně lidí mě strašilo,ať nerodím v NJ,ale šla jsem na vyvolání,dostala jsem tam suprovou péči,že si nemůžu stěžovat,narodil se nám Davídek a druhé miminko,které plánujeme,porodím určitě znovu v Nj,je to tam hezky opravené a porodní sály příjemné
|
3.6.2010 20:40:29
V Novém Jičíně jsem rodila 2x a vždy jsem byla maximálně spokojená. U porodu byl můj manžel a to byla velká podpora. Personál byl perfektní nemůžu si na nic stěžovat. Také holky na pokoji byly skvělé a hodně jsme se nasmály. Prokecali jsme několik nocí (byla jsem v porodnici 9 dní - koncem roku 2009). Porodnici v Novém Jičíně můžu vřele doporučit. Samozřejmě ne každý je spokojený, ale já byla maximálně.
|
Osamělá |
3.3.2010 19:54:52
11.2.2009 jsem v téhle porodnici porodila svou druhou dceru a opět jsem byla spokojená. Můžu jenom doporučit!
|
1.1.2010 23:04:26
Zdravim vsechny maminky,12.10.2009 se nam v NJ narodila druha holcicka.Narodila se nam krasna holcicka.moc moc chvalim personal jak na porodnim odd. i novorozeneckem odd.Vsechno dopadlo dobre a uz 5den nas poslali domu.Muzu jedine doporucit
|
1.1.2010 23:03:44
Zdravim vsechny maminky,letos v rijnu se nam v NJ narodila druha holcicka.Narodila se nam krasna holcicka.moc moc chvalim personal jak na porodnim odd. i novorozeneckem odd.Vsechno dopadlo dobre a uz 5den nas poslali domu.Muzu jedine doporucit
|
28.4.2009 19:08:59
Zabrousila jsem na tyto stránky, musím vřele doporučit, jsou výborné, plno důležitých informací, rad,... Doporučuji všem maminkám i budoucím a už se těším na první email od Vás pro mé mimi. Přeji hezký den.
|
Andy 2 děti |
• |
28.4.2009 18:48:10
Chtěla bych přidat zkušenost z porodního oddělení z Novojičínské nemocnice, rodila jsem tam 2002 a 2007, byla jsem velice spokojená, ale nyní jsem těhotná a byla jsem hospitalizována na novém por.odd.,no hrůza! Přístup personálu ucházející, ale nelíbilo se mi, že není na pokojích WC, sprcha sice je, ale když musíte jít přes půl oddělení na záchod, tak to není zrovna příjemné, navíc bloumají přes oddělení těhotné maminky a plno cizích lidí kráčejících na porodní sál a různé kontroly. Ležela jsem na pokoji s prvorodičkou, které sestra z novorozenců dala mimi a vůbec ji s ničím neporadila, prý nemá čas?! Tak jsem ji pomohla a poradila já. Aspoň že už mám zkušenosti. Za dva dny, co jsem tam ležela, mě stěhovali třikrát! Úplně jsem se zklamala a rodit tu v žádném případě nebudu. Radši pojedu 40km dále do Frýdku.
|
Jana dvě dcery. |
• |
20.1.2009 11:56:37
Musím reagovat na tento článek.Rodila jsem v roce 2001 svou první dceru,kdy jsem byla s přístupem porodní asistentrky velice zpokojená,proto jsem ani neměla v úmyslu své druhé dítě rodit jinde než v novojičínské nemocnici.Na porod své druhé dcery nikdy nezapomenu,a zážitek jsem měla otřesný.Laxní přístup porodních asistentek i lékaře,mě velice zklamal.Možná proto,že u porodu nebyl přítomen otec dítěte,křičeli po mě,na mé dotazy,kde je lékař mi odpověděli že dělá papíry,proto nemá čas jít k porodu.Asistentka tam byla sama,tak mi řekla at ještě nerodím,že je tady sama,a sama to prý nezvládne,proto musím ještě vydržet.Takže v Novém Jičíně už nikdy rodit nehodlám,a držím palce všem rodičkám,at nemají u porodu takové "skvělé"a rádoby zdravotníky.
|
Lenka,syn 13 měsíců |
• |
18.1.2009 20:01:04
Rodila jsme v novojičínské porodnici v listopadu 07 a byla jsme maximálně spokojená. Měla jsme perfektní porodní asistentku, která všechno vysvětlovala, radila co a jak. Ten monitoring bez hnutí mi taky vadil ale co se dá dělat když musí sledovat miminko. Sestry na novorozeneckém byly úžasné. Syn mi skoro každou noc brečel tak mi ho vždycky na chvíli odnesli abych mohla spočnout. Měla jsem i problémy s kojením, vždy poradily. Určitě tam budu rodit i podruhé.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.