| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Váš kojenec nespí? Nepijte alkohol!

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1115 z 15 
  • 
9.1.2003 17:21:24
Jsem moc ráda, že jsem si přečetla Váš článek, i když bych uvítala bližší specifikaci množštví požitého alkoholu. Teď jsem trošku vylekaná, že když jsem o Vánocích snědla velké množství vosích hnízd s vajecným koňakem, mé dítě začne později chodit. Rozhodně se nepovažuji za pravidelného konzumenta alkoholu a samozřejmě v období těhotenství a kojení obzvlášť. Přesto i lékař v těhotenství mi na nízký tlak doporučil trošku červeného vína a občas se musím přiznat, že své žaludeční potíže řeším úspěšně lžící Becherovky, která mi rozhodně nechutná. Tak teď nevím, lékař mi řekl, že můžu, ale z vašeho článku jsem nabyla dojmu, že bezpečná hranice neexistuje, byť bych jako dávkování brala malou lžičku. Možná jsem příliš starostlivá, nebo to přeháním, ale přesto tomu úplně nerozumím.

S pozdravem Veronika
Eva
  • 
25.11.2002 14:10:04
Musim reagovat na odpoved jedne maminky. Musim rict, ze to asi nema v hlave vsechno v poradku. Neni normalni, aby takto mluvila zena, ktere ma dite a ktera jej miluji. Ja i jako dcera vim, ze pro svou maminku udelam uplne vsechno. A to uz mam i svou vlastni rodinu. A samozrejme, ze si obcas decinku vina dam, ale vseho s mirou.
Lenka Stará, dvě malé děti
  • 
29.8.2002 23:15:59
Mám doma kojence, kterého kojím a právě jsem úplně na mol - taky kdo by se tomu divil, když celej den jen poslouchám fakany ?!
Myslim, že jen kretén může věřit průzkumu, kterej byl proveden na 13 liech - takovej průzkum nemá naprosto žádnou relevanci - takže ať si každej dělá co chce. Ženy, které se míněj obětovat dětem, který se na ně jednoho krásnýho dne vykašlou upřímně lituju - no třeba přídou na chuť chlastu později - tak pa.
Eva 3měsíční syn
  • 
13.7.2002 0:20:15
Někdy si dám pár skleniček červeného vína a muj 3měs.syn z toho určitě méně nespí.Děnně spí min.8 hodin-už od 1 měsíce.takže vše o.k.
Vit Libal (jeden kojenec se spatnym spanim)
  • 
25.6.2001 10:29:44
13 matek je prilis malo na to, aby se z experimentu dali vyvozovat jakekoliv zavery. Proto clanek neprinasi zadnou uzitecnou informaci.
Moje dite spi velmi spatne ackoliv jeho matka nepije zadny alkohol a ma velmi zdrave navyky. Kdybychom se ucastnili experimentu my, mohlo by pri tak nizkem poctu matek klidne vyjit, ze deti matek, ktere piji alkohol spi lepe nez deti matek, ktere nepiji...
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1115 z 15 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.