11.5.2017 7:31:13
|
susu |
• |
11.5.2017 7:28:53
Vždycky jsem v propagaci kojení četla o tom, jak tím maminka buduje vztah mezi dítětem a sebou. jak si ty "klidné chvilky" mají vzájemně oba užít. No a místo klidné chvilky maminka mluví v parlamentu a na dítě peče. Ale hlavně že skvěle pózuje, jak je moderní.
Nemám problém s kojením na veřejnosti. Séřou mě nány, které z toho dělají tyjátr. |
Markéta |
11.5.2017 0:09:01
Ano, vadilo by mi, kdyby poslanec behem projevu krmil dite jakkoli. Tiche dite zuzlajici kukuricnou krupku je mi sumak.
|
Markéta |
11.5.2017 0:06:50
To neni pravda, jak pisu, 50% mych deti by parlament dalo bez revu. Jak jsou na tom jine Markety, netusim.
|
katka a 3 |
10.5.2017 21:38:34
No a tím se vyřeší co? Odnese řvoucí dítě a ostatní počkají na její projev, až dítě utiší? Nebo ho řvoucí někomu šoupne a nechá ho řvát, zatímco se vrátí pronést projev? Nebo ho utiší kojením a čas na svůj projev prostě prošvihne?
Proč tak komplikovaně? Proč dítě prostě nenakrmit? Kdyby to bylo batole a matka ho uklidnila kouskem jídla na žužlání do ruky, taky by vás to pohoršovalo? Vaše rozhořčení bych chápala, kdyby ten projev pronášelo to nebohé robě...taky špatně snáším, když u mluvení někdo jí a prská kolem sebe. |
10.5.2017 21:33:40
Markéto, a on v tom příběhu, který se v článku popisuje, někdo brečí? Právě nebrečí, jen se kojí, tj. na její miminko to funguje pěkně a všichni mohou být veselí a spokojení. Ale nejsou, Markéty jsou rozdurděné, že na její miminko by to nefungovalo.
|
10.5.2017 21:30:27
Až se tak bude dít, jdi se někam pohoršovat. Ale zatím se jen kojilo.
|
Filip Tesař |
10.5.2017 20:51:50
Jo, hezký. Mj. mi to objasnilo, proč je příjemný čtení na záchodě a při tý větě o prostým odporu k parlamentu jsem vyprsk, ještě že nejsem kojící se mimino, poprskal bych myšičku.
|
Markéta |
10.5.2017 18:44:01
Předpokládám, že při jednání parlamentu je neutišitelné řvoucí dítě matkou poslankyní/senátorkou odneseno mimo jednací sál. Nebo myslíš, že to mají ostatní strpět, aby jí ulehčili už tak těžkou situaci kojící matky? Ne na každé řvaní funguje prso, moje druhé dítě řvalo jak o život skoro celý první rok, z nejrůznějších důvodů. První neřvalo vůbec, pořád spalo, to by bylo ukázkové parlamentní dítě.
|
kreditka |
10.5.2017 17:50:30
A až se dítě pokadí a bude řvát tak při projevu u řečnického pultíku bude paní přebalovat a všichni okolo budou skákat radostí z toho že sledují pokaděný nevoňavý zadek dítěte? Dle mého paní si mohla najmout chůvu a mít dítě někde v kanceláři kam by si mohla v případě potřeby odběhnout.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.