| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Fakultní nemocnice

[<<Předchozích 100] Příspěvky 101110 z 193 [Dalších 83 >>]
Marta Svobodová
  • 
25.5.2006 9:33:46
Ahojte, ráda bych se s vámi podělila o informace o porodnici Olomouc.... Docela mě překvapilo, jak veřejně se zde kupují lékaři k porodu.. Např. dr. Dzvinczuk...nejsem si jistá jak se píše jeho příjmení.... je nabízen pacientkami v poradnách .... mám kontakt, nechcete? Za pět tisíc a dostanete epidurál a bylo to super.... Informovala jsem se přímo u zaměstnanců porodnice a prý to je jen zlomek všeho... Chtěla jsem rodit v Olomouci, jenže se bojím, že přijedu zrovna v den, kdy tam bude mít svou pacientku některý podplacený doktor a všechny sestry budou lítat kolem ní, aby byla spokojená za ten svůj balík peněz.... Raději si odjedu kousek dál a budu doufat, že se mi někdo bude pořádně věnovat i jako běžné pacientce, která si ze svých nadprůměrných příjmů odvádí relativně vysoké zdravotní pojištění... Myslím, že takové chování vrhá velmi negativní stín na celou olomouckou porodnici...
  • 
19.5.2006 9:37:27
Myslím, že tyto stránky by měly sloužit maminkám, ale určitě ne k vyřizování osobních problémů. To, co se tady řeší, patří myslím spíše do soukromé pošty, než na tyto stránky. Ale budiž, když se někdo rozhodne se takhle ventilovat...
Můj názor na porodnici v Olomouci je kladný, před pěti lety jsem zde byla spokojená, ikdyž jsem slyšela ze všech stran, proč nejseš rodit do Šternberka?
Přišlo mi to prostě jen jednodušší, když jsem z Olomouce. Měla jsem bezproblémový porod a byla jsem prostě jen spokojená. Doufám, že mě nejpozději za tři týdny čeká to samé.
Maminky, nenechte se odradit těmito hádkami. Přeji všem dobrý porod, zdravíčko a krásná miminka.
18.5.2006 21:57:56
Rodila jsem v březnu v Olomouci, ale císařským řezem. Nemohu tedy posoudit sestry na porodních sálech, ale dětské sestry tak i ženské sestry na odd šestinedělí byly ochotné a milé. Nemůžu si na nic stěžovat. A.
Broňa
  • 
18.5.2006 14:40:48
Evo a Heleno,
myslím, že jste se obě dvě trochu unáhlily ve vyjadřování, ale to se někdy stává. Myslím, že jste obě chtěly maminkám sdělit, že jak Olomouc tak i Šternberk jsou dobré porodnice. Je pravda, že donedávna byla porodnice ve Šternberku vyhlášená, ale teď tomu tak už bohužel opravdu není. Je doba, kdy si může každá maminka vybrat jakou porodnici zvolí a to je dobře. Mějte se fajn. Broňa
Hela
  • 
18.5.2006 11:48:33
Ahoj Evi,
no jasně rozumím ti velmi dobře.
Já uznám klidně i tu gramatiku,na tom však nic není a já přiznala že nikdo není neomylný.........taky to bylo špatně ale za to já nemohu já na můj dopis neodepisovala.
Taky chci podotknout že já nezačala vulgárně !!,nic víc jsem nenapsala než ta Hekárna a byla jsem prostě slušná a ještě ta mamina poděkovala nám dvoum maminám za radu,tak vůbec nechápu proč to řešil někdo jiný,ale to je jedno tebe tím nechci zatěžovat.
To co jsem napsala to byl fakt o kterém zase vím já a mám na to prostě jiný názor.
Šternberk se sice polepšil teď co se týká nově vybudovaných pokojů a tak,ale mě jde hlavně o to že na komplikace nejsou tam připraveni a to si myslím že je velmi důležitější............nemyslíš?
Já přeji každé mamince jen a jen dobrý porod a nechci ani pomýšlet na kompilkace co mohou být s tím spojené, ale někdy se to stává a pak může být i zle...ale na toto téma se nechci ani bavit je to pro každou maminu špatý rozhovor.
V každém případě pokud čekáš miminko, tak ti přeji pěkný nekompilkovaný porod, krásné miminko a hlavně to zdravíčko toho totiž nikdy není dost
Pa Hela
Eva
  • 
17.5.2006 12:47:02
Ahoj Heleno, mě vyděsil tvůj způsob komunikace tady na diskusi. Na kritiku nemůžeš reagovat útočně a vulgárně. Občas je také nutné přiznat chyby- ohledně šternberské porodnice, kterou jsi nazvala "hekárnou", ikdyž podle mamin, kt. tam rodily, to tam dávno vypadá jinak. A co se týče gramatiky a stylu, mohlas uznat chybu a napsat, že se budeš snažit, aby tvůj projev byl kultivovanější. Je vidět, že i v práci diskusi sleduješ, tak těch pár sekund navíc tě nezabije. Jako asistentka, předpokládám, že máš 2 maturity, takže jsem si jistá, žes psát nezapomněla. Vzbudíš větší důvěru profesionalitou, uvidíš. Dnešní matka je prostě náročná a může si vybírat.Nic ve zlém.
S pozdravem
E.
H a L
  • 
16.5.2006 18:00:37
Ahoj Evi,
možná ti připadá naše (moje) uroveň nízká, ale já se nechci nechat urážet od nějakých holek které si na něco hrají.
Nejsem žádná cholerička a jsem normální ženská která ráda pokecá s kamarádkama a miluje děti.........nezlobte se ale tohle opravdu si nechat nemusím.
Ahoj :-)
PS: V každém případě porod v Olomouci jen doporučuji,byla jsem velmi spokojená
Lékařka
  • 
16.5.2006 17:50:18
vy můžete se svým projevem tak akorát pást ty husy. Dle mě by stř. zrav.personál a por. asistenty nevyjímaje měly být kladeny vyšší nároky, tzn. aspoň bakalářské studium. Snad by se to pak vytříbilo od takovýchto husopasek.
Del
16.5.2006 15:14:28
Evi - mohu poskytnout jen zprostředkované informace od kamarádky, která rodila asi před 3 týdny v Ol.
Byla spokojená, porod hladký bez komplikací, celkem rychlý a s epiduralem.
Personál v pohodě (kamarádka pracuje v nemocnici jen na jiném oddělení, ale personál ji prý neznal) Výborná péče.
Eva
  • 
16.5.2006 9:30:34
Chtěla jsem zde rodit, ale jak tak čtu, tak úroveň odepisujících asistentek je dost nízká, slovník dlaždiče. Takhle se asi chováte i k rodičkám. Snad je tam někdo aspoň trošku normální.
[<<Předchozích 100] Příspěvky 101110 z 193 [Dalších 83 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.