| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Fakultní nemocnice

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 193 [Dalších 153 >>]
Lucka a Míša
  • 
4.6.2007 21:34:13
Milé maminky,
pro ty z Vás, které se chystáte přivést na svět děťátko ve Fakultní nemocnici Olomouc, Vám nabízíme k nahlédnutí internetové stránky, ve kterých se dozvíte, co se bude odehrávat s miminkem po narození a můžete shlédnout i ilustrační video.

http://novorozenec.wz.cz/

budoucí porodní asistentky Lucka a Míša
Eva Tomková, dvě dcery, 5 let a 1měsíc
  • 
19.5.2007 10:34:27
Chtěla bych na tomto místě poděkovat personálu, sestrám a doktorům v porodnici v Olomouci. Rodila jsem tam obě dvě děti a musím říct, že se o mě postarali výborně. První porod byl těžší, ale vzpomínám na něj díky doktoru Kiliánovi ráda :-). A druhý už byl poklidnější a byla jsem překvapená, co se za těch pět let všechno změnilo.PA mě automaticky nenastřihly, zhasnuly při porodu, malou hned nekoupaly a neměřily, nestříhaly jí pupíka...zkrátka je vidět, že se za těch pět let zase posunuli o kus dál a že jdou s nejnovějšími trendy. Když si k tomu přimyslíte příjemné PA a soukromí na porodním sále, kde jste od začátku do konce...paráda.
Ještě jednou děkuji, že budu na své porody vzpomínat vždy jen ráda a že to pro mě nebude noční můra.
Verunka 7.11.2006
  • 
4.4.2007 10:13:05
Milé maminky a bříška přeji Vám příjemný den.Chtěla bych Vám jen Olomouckou porodnici doporučit.Opravdu jsou výborní,rodila jsem tam už dvakrát,jak přirozenou cestou tak i císařským řezem a opravdu jsou skvěli a ničeho se nemusíte obávat. Četla jsem si pár příspěvků i jiných maminek co píší i kritiku, ale i to jim jistě věřím,není vždy vše ideální i to se může stát,ale nic pohoršujícího a nesnesitelného se mi nestalo,takže mohu jen doporučit.Přeji vám ať vám ty miminka rostou a jsou zdraví s pozdravem :-)
Kateřina , 1dítě
  • 
3.3.2007 21:16:31
Rodila jsem v Olomouci 18.3.2005. Už před porodem jsem byla sledována pro rizikové těhotenství v Olomouci.Porod jsem prožila nádherně. nebít bolestí, které k porodu patří je to nádherná vzpomínka na tento den.Mile mne překvapil personál díky kterému na to neustále jen a jen v dobrém vzpomínám. Nyní když se bavím s ostatníma maminkama o zážitcích zjišťujeme, že je skutečně vše v lidech!!! Já jsem natrefila přímo na anděly. Děkuji jim tímto za příjemnou atmosféru v průběhu celého porodu.Katka a Filípek
  • 
3.3.2007 21:04:31
Rodila jsem v Olomouci 18.3.2005. Už před porodem jsem byla sledována pro rizikové těhotenství v Olomouci.Porod jsem prožila nádherně. nebít bolestí, které k porodu patří je to nádherná vzpomínka na tento den.Mile mne překvapil personál díky kterému na to neustále jen a jen v dobrém vzpomínám. Nyní když se bavím s ostatníma maminkama o zážitcích zjišťujeme, že je skutečně vše v lidech!!! Já jsem natrefila přímo na anděly. Děkuji jim tímto za příjemnou atmosféru v průběhu celého porodu.Katka a Filípek
Petra
  • 
3.3.2007 16:07:05
Milé nastávající maminy, dlouho jsem váhal, kterou porodnici zvolit, jestli Šternberk nebo Olomouc. Nakonec jsem zvlila Olomouc a co se týče porodu a ženských sester na šestinedílí, tak jsem byla sokojena. Ale co se týče většiny děstkých sester a jejich přístupu ke kojení, tak jsem byla velmi zklamána a později i naštvaná. Neustále mi mimčo dokrmovali a jelikož jsem měla problémi s kojením, tak mi nutili flašku. Noc před odchodem z porodnice mi mimčo ještě dokrmovali, přestože jsem nechtěla (byla jsem tam 9 dnů). Doma jsem musela hodně bojovat a ještě občas bojuli, ale kojím a jsem šťastná, že jsem se nedala zvyklat. Takže všechny maminky, které chtějí kojit před Olomocí varuji!!
Běta
  • 
20.2.2007 20:39:47
já do Pomadu chodila před 3 lety a nebylo nás v kurzu nikdy míň než 8 :-(, tehdy mi to nepřišlo, ale teď s odstupem času vidím, že info, co jsme tam dostaly, bylo mnohdy zastaralé. Pořád se opakovala témata, jak přicházely nové maminky, a nelíbil se mi ani model dýchání, prý jen tak je to správné a ne jinak, to je přežitek, každý dýchá, jak potřebuje. Nebylo to celkově špatné, ale za ty peníze by se mohly snažit víc, opravdu mi to připadá jako vydělat za každou cenu.
2.2.2007 15:23:49
Chtěla bych touto cestou poděkovat paní Taťáně Sklenákové, která vlastní agenturu POMAD a pořádá v Olomouci předporodní kurzy pro nastávající maminky. Chodila jsem do kurzu ráda a rozhodně to pro mě nebyly vyhozené peníze. Paní Sklenáková je velmi příjemná a zkušená porodní asistentka a už se moc těším až příjde po porodu ke mě se podívat na miminko,které každou chvíli vykoukne na svět. (pojištovna hradí 2 návštěvy)
Také mě velmi potěšilo, že nám dala svoje číslo na mobil, s tím že se na ní můžem kdykoliv obrátit. Neznám totiž nikoho, tak zkušeného s kým bych se mohla poradit.

Myslím že né každé nastávající mamince stačí rady kamarádek,nebo babiček atd.. a postarat se o první dítě na základě informací z různých časopisů...??? komu to stačí???

Přeji Pomádu do budoucna spoustu dalších spokojených maminek!



Jolana,dva synové
  • 
9.1.2007 12:10:09
Ahoj Šárko, nevím jestli jsi chodila do kursu ke mně nebo kolegyni,ale mrzí mě,že jsi u nás neprožila nic pozitivního. Kdyby to u nás byla taková hrůza ,nechodilo by k nám tolik spokojených maminek . A my se rádi ze svých chyb poučíme,takže klidně nám své stížnosti můžeš říct v kursu!Co se týče dýchání musím tě ujistit ,že podáváme informace aktuální z velmi kvalitních odborných seminářů,které si sami platíme.Jinak Ti přeju ať si své mateřství krásně užiješ. Jolana Dobešová
Brebina, E+M
9.1.2007 11:02:09
Tak to jsem z toho jelen, proč je to tu, když to bylo na jiné diskusi. Fakt to nějak blbne. Pardon - příspěvek o porodní posteli patří do diskuse - přehled porodnic, FN Olomouc
a ten zbytek do diskuze - kde rodit.
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 193 [Dalších 153 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.