| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Fakultní nemocnice

[<<Předchozích 70] Příspěvky 7180 z 193 [Dalších 113 >>]
jana, 2+5leté dcery
  • 
17.10.2006 20:16:19
Vaše informace o spokojenosti s porodnicí mne docela překvapují, neřekla bych, že jsou zcela pravdivé.Jsou minimálně zavádějící v tom, že jste se švagrovou mohly sdílet pokoj spolu, protože minimálně jeden den musela zůstat po císařském řezu na odd JIP a pokud tam byli i komplikace jak píšete, tak i více.To jste tedy nemohly být spolu na pokoji hned po porodu.
jana, 2+5leté dcery
  • 
17.10.2006 20:15:37
Vaše informace o spokojenosti s porodnicí mne docela překvapují, neřekla bych, že jsou zcela pravdivé.Jsou minimálně zavádějící v tom, že jste se švagrovou mohly sdílet pokoj spolu, protože minimálně jeden den musela zůstat po císařském řezu na odd JIP a pokud tam byli i komplikace jak píšete, tak i více.To jste tedy nemohly být spolu na pokoji hned po porodu.
Martina Krzystková a princezny Natálka a Nikolka
  • 
3.10.2006 19:12:20
13.9.2006 se nám narodila v olomoucké porodnici dvojčátka Natálka a Nikolka. Porod - sekce- proběhl bez komplikací, holčičky byly v pořádku a mohla jsem je hned po porodu vidět. Manžel se sestřičkama je na novorozeneckém odddělení vážili, měřili atd. a byl to pro něj nezapomenutelný zážitek. Pátý den nás propustili domů.
Touto cestou bych chtěla poděkovat panu doc. Pilkovi a celému operačnímu týmu za profesionální výkon a skvělou atmosféru na operačním sále, sestřičkám z oddělení šestinedělí - dětským i ženským - za ochotu, péči, rady, úsměvy....byli jste zkrátka všichni fajn a nikdy na těch báječných 5 dnů nezapomeneme!!!!!!!!!!
Vřele doporučuji všem maminkám tuto porodnici.
Martina a dvojčátka Natálka a Nikolka
Hela / Nikolka 5,5 roku
  • 
24.9.2006 18:05:38
Dobrý večer maminky,
chtěla jsem se zeptat, jestli některá tady z maminek ví, jestli se v Olomoucké porodnici využívá AROMATERAPIE.
Moc děkuji za odpověď ☺
Iva
  • 
22.9.2006 12:15:26
Ctěla bych touto cestou poděkovat sestřičkám a lékařům Olomoucké porodnice. Rodila jsem před měsíce a byla jsem velice spokojena s péčí porodních asistentek, dětských i ženských sester. Sama jsem zdravotní sestra v této nemocnici a oceňuji jejich profesionální i lidský přístup. Olomouckou porodnici mohu jen doporučit.
15.9.2006 21:50:18
Ahojky,já jsem rodila v Olomouci před měsícem a chtěla bych povzbudit všechny ty,které se tam chystají rodit a mají z toho strach,protože já sama jsem se puvodně taky bála jít rodit do Olomouce,ale nakonec jsem byla moc spokojená s pruběhem porodu.Asi jsem měla štěstí na dobrou por.asistentku a žákynku,obě se ke mě hezky chovaly a povzbuzovaly mě.Taky pan doktor Procházka,který mě rodil byl perfektní.To jestli porod proběhne v pohodě hodně ovlivnují lidé okolo Vás.Když narazíte na někoho protivného tak Vám muže znepříjemnit celý porod.Ale já jsem měla štěstí a vše proběhlo v pohodové atmosféře.Jediné co se mi nelíbilo v olom.porodnici bylo to,že tam jsou 2 sprchy a 2 záchody na začátku chodby a já jsem rodila v pokojíku na konci chodby,takže projít přes celou chodbu jen v košilce a s plínkou mezi nohama nebylo moc příjemné.Ale dalo se to přežít.A na odd.šestinedělí to taky bylo celkem v pohodě.Je tam jedna koupelna se sprchou a záchodem vždy pro 2 pokoje.A sestřičky byly taky celkem příjemné,když jsem něco potřebovala tak poradily.Asi proto,že jsem něměla celkem žádné problémy,tak si nemám na co stěžovat.Olomouc mužu z vlastní zkušenosti ostatním doporučit.
Brebina, E+M
10.9.2006 13:19:40
28.8.06 jsem porodila v Olomoucké porodnici dvojčátka ve 33+1tt. Byl to předčasný a velice překotný porod. Musím poděkovat všem sestřičkám a lékařům, kteří u mého porodu byli za jejich profesionální a velice milý přístup- Prof.Mudr Kudela, Mudr. Michnová.
Můj největší dík patří všem lékařům a sestřičkám na JIPce, kde v současnosti moje děti leží v inkubátorech - vzorně se o ně starají a jsou velice milí a ochotní zodpovědět všechny moje dotazy a vždy mě perfektně informují o stavu dětí. Moc a moc děkuji
broňa
  • 
4.9.2006 17:27:47
Já jsem byla se službami v Pomadu maximálně spokojená. Cvičení je i v hotelu Flora (Balneum centrum). A pak něco na Šibeníku. A co se týká sl. nebo pí. Alice, tak p. Zaoralová také na porodním nepracuje (nemá s tím totiž nic společného), je to jen dětská doktorka, která zaskakuje o víkendu na novorozeneckém oddělení, a porodní a novorozenecké je rozdíl. Hezký den. Broňa
Handah
2.9.2006 22:32:01
Ahoj holky, máte, prosím, ještě někdo nějakou zkušenost s předporodními kurzy Pomad v Olomouci?
Chystala jsem se na ně, ale nejsou nejlevnější a nechci zbytečně vyhazovat peníze. A nevíte náhodou o jiných předp.kurzech v Olomouci? Díky H.
Marcela
  • 
31.8.2006 18:04:01
Tady souhlasím s paní nebo slečnou, je známo, že v POMADU V Olomouci pracují lidé, kteří byli odejiti z nemocnic a o oboru toho ví opravdu pramálo. Jen využívají nás laiků, ke svému obohacení.Některé se s porodnictví setkají jen při návštěvě nemocnice.
[<<Předchozích 70] Příspěvky 7180 z 193 [Dalších 113 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.