| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Fakultní nemocnice

[<<Předchozích 80] Příspěvky 8190 z 193 [Dalších 103 >>]
Marcela
  • 
31.8.2006 18:04:01
Tady souhlasím s paní nebo slečnou, je známo, že v POMADU V Olomouci pracují lidé, kteří byli odejiti z nemocnic a o oboru toho ví opravdu pramálo. Jen využívají nás laiků, ke svému obohacení.Některé se s porodnictví setkají jen při návštěvě nemocnice.
Marcela
  • 
31.8.2006 18:03:55
Tahy souhlasím s paní nebo slečnou, je známo, že v POMADU V Olomouci pracují lidé, kteří byli odejiti z nemocnic a o oboru toho ví opravdu pramálo. Jen využívají nás laiků, ke svému obohacení.Některé se s porodnictví setkají jen při návštěvě nemocnice.
alice
  • 
31.8.2006 18:00:23
Vážené maminky, měli byste se asi zamyslet nad pomocí, kterou vám poskytuje absolutně neodborná agentura POMAD,PÍ. SKLENÁKOVÉ ,kde jsou zaměstnány osoby , které ve vás vyvolávají pouze strach a negativní pocity. Jde o soukromou agenturu a té jde pouze o zisk. Její služby jsou na úrovni 70 let minulého století.Informace vůbec neodpovídají pravdě a návštěva porodního sálu slouží k tomu abyste se dozvěděli kde je toaleta. Odborného se nedozvíte nic , protože osoba vás pouze zkasíruje , a dozvíte se jen bazální informace a i ty už neodpovídají poslední době.
alice
  • 
31.8.2006 17:31:40
Žádná dr. Zaoralová na por. gym. klice nepracuje tak si nevymýšlejte.
Hanka a Vilík
  • 
14.8.2006 21:56:05
Chtěla bych touto cestou poděkovat sestřičkám z novorozeneckého oddělení FN Olomouc za profesionální a lidský přístup, se kterým jsem se setkala po dobu mého pobytu v porodnici. Hlavně však paní Janě Vlčkové Dis., která mi svým laskavým přístupem pomohla překonat problém s kojením. Paní Jano, děkuji, Vilík váží již 3,30 kg, doposud kojíme, i když musíme dát 2x za den dokrm. Jsem ráda, že přes neslavné začátky nám kojení docela jde. Zdraví Hanka B.
  • 
8.8.2006 13:11:06
Ahojky...tak to tu pročítám...a zjišťuju, že jsme se asi v porodnici potkávaly...ležela jsem tam celé září a pamatuju si několik maminek co ležely na špalkách a čekaly dvojčátka. Pořád mě strašili, že porodím v září a malej se nám nakonec narodil v listopadu a to porod vyvolávali týden po termínu, bohužel jsme taky skončili císařem, nějak to nešlo.Petra.
Broňa
  • 
4.8.2006 17:59:12
Jde také o to, že je tam cedule jako kráva Baby friendly hospital a malou mi vůbec nepřivezli jednak ukázat a hlavně přiložit k prsu. Krmili ji z láhve, no ještě, že jsem na tom nebyla po psychické stránce dobře, asi bych vypěnila. Celý pobyt v porodnici jsem ji neměla na pokoji, jen poslední den přes den. To se pak má budovat vztah matky s dítětem ... ještě, že jsem neposlechla rady, abych kojila jen 2 x denně, to bych nekojila dodnes. Když si na to vzpomenu, chce se mi brečet... příště asi do Olomouce nepůjdu. Ostatním přeji příjemnější zážitky s novorozeneckým odd. Broňa
Olga F.
  • 
26.7.2006 22:34:23
Víš, ono jde asi o to, že existuje něco jako lékařské tajemství, a že je opravdu přinejmenším nevhodné sdělovat takovou věc před jinými lidmi ....
12.7.2006 23:42:55
V Olomouci jsem rodila 2x a to vždy císařským řezem. V roce 2003 a letos v březnu. první porod byl naprosto úžasný. Všechno skvěle fungovalo, nastoupila jsem o den dříve, aby mi udělali klystýr atd., přišla také anestezioložka a osobně se se mnou domluvila na druhu anestezie, vyvětlila mi všechny druhy, pro a proti. Já jsem si vybrala spinální a byla jsem velice spokojena. Druhý den jsem v 8 ráno nastoupila na sál. Všichni byli moc fajn, odpověděli mi všechny moje všetečné otázky a jak bude porod probíhat. Celý porod jsem prokecela s lékaři i personálem a bylo to fakt super:o)) I na šestinědělí to bylo všechno v pohodě. Jenom mi mimi přinesli na kojení až 2. den. Ale kojila jsem 19 měsíců.
letos v březnu už to tak růžové nebylo. Měla jsem nastopit v úterý a porod měl být ve středu. Ve středu ráno mi lékař řekl, že bohužel už není místo (byla to předem plánovaná operace a byla jsem zapsána v operačním plánu na ten den), tudíž budu rodit ve čtvrtek.No, nadšená jsem nebyla, ale co se dá dělat. Ve čtvrtek ráno, kdy už jsem byla připravená a nervozní jak sáňky v létě, mi doktor sdělil, že dneska se taky nic nebude konat, že stávkují anesteziologové (ha ha), takže v pátek určitě půjdu jako první hned ráno. No, hned ráno to nebylo, ale aspoň jsem nemusela čekat další týden. Na sál mě doprovodila super sestřička z odd. gynekologie. Pak už jsem viděla jenom kyselé ksichty. Na operačním lůžku už mi anestezioložka málem dala celkovou anestezii, i když jsem chtěla spinální, strašně se divila, paní co rodila prý také měla celkovou. Ještě, že té paní neřezali nohu, protože když jí, tak proč mě taky ne, že:)) ...dál už raději pokračovat nebudu...
Na šestinedělí už to bylo v klidu, sestřičky byli fajn, jenom dětské sestry by mohly být trochu ochotnější.Ještě mě trochu zaráží, že je Olomouc Baby friendly hospital. Na kojení mi mimi přinesly až 24 hodin po porodu.
Ale naštěstí jsem zase pochodující mlíkárna.

P.S. Na pokoji jsem ležela se slečnou, které dělali císaře o den dříve, měla ho sice naplánovaný až na další týden, ale volala ji známa doktorka z porodnice, že se uvolnilo místo. Docela by mě zajímalo,kdo ji dělal anestezii, když anesteziologové stávkovali?! Tlačenka funguje všude:o((

... omlouvám se za případné chyby. Pakliže se nějaké objeví, doufám, že nepovedou k další bezpředmětné diskusi...
27.6.2006 1:12:54
Zdeni, doufám, že jsi tu situaci s paní doktorkou řešila! A to aspoň na ředitelství té porodnice! Nebo třeba napsla článek do místních novin. Aby paní doktorka měla pěknou ostudu!
[<<Předchozích 80] Příspěvky 8190 z 193 [Dalších 103 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.