*MaF* |
5.2.2008 11:36:05
Milé budoucí maminky, které váháte, zda máte jet rodit do Šternberka i přesto, že to máte blíž do Olomouce, tak říkám jedině Šternberk!!! Já to měla taky blíž do OL ale opravdu nelituji, že sem zvolila ŠTB. Před měsícem se mi tam narodil syn Filip Jakub. Asi měsíc před porodem sme si byli s partnerem prohlídnout por. sály a takové příjemné prostředí a milý a vstřícný personál mě nadchnul! OPravdu nikde se mi nestalo aby mě zdravila i obyčejná uklízečka, o doktorech a sestřičkách nemluvě.
Měla sem celkem zdlouhavý porod, sice mi praskla voda, ale jinak se nic nedělo. Příjmala mě por. asistentka a doktor a ti u mě byli celou dobu. Nikdo cizí mi do por. boxu nelezl. Bohužel nevím jak se menovaly, ale PA mi fakt pomohla, každou chvíli u mě byla a pomáhali mě otevírat. Doktor byl trošku drsňák, ale v pohodě. Ikdyž mě hodinu zašívaly (velký mimčo), tak malýho měl pořád u sebe tatínek a pak mi ho přiložily k prsu. Odd. šestinedělí se taky nedá nic vytknout, milý a ochotný sestřičky i ty dětský - obzvlášť jedna taková sympatická babča mi hodně pomohla s kojením a vším okolo prcka. Na pokoj mi mimčo daly až třetí noc, jinak mi ho nosily na kojení. Měla sem velký krevní stráty a celkově sem byla dost vyřízená, tak sem byla ráda,že mi ho nevnucujou. Ani po mě nechtěli plínky, dokonce mi daly i vložky a košily sem si mohla převlíkat i 15x za den. Jediný co bych vytkla, tak jídlo, to mi moc nechutnalo, ale zase sem v porodnici nechla 10kg ze 17. A doma sem ještě týden brečela, že se tam chci vrátit zpátky. |
Lena 3 děti |
• |
18.10.2007 13:22:44
Mám možnost porovnat porodnici ve Šternberku a ve Zlíně (kde jsem rodila první dvě děti). Zlínská porodnice je větší, modernější, ale to asi narušuje domáckou pohodu, kterou jsem zažila ve Šternberku. Ve Šternberku byl klid, všechno v pohodě, i samotný porod byl úplně jiný. Sestřička, která nás přijímala, se o nás celou dobu zajímala a byla velice milá.
|
lenka |
• |
3.9.2007 21:26:46
zdravím všechny, chtěla bych se vyjádřit k porodnici ve šternberku. rodila jsem zde v r. 2002 plánovaným císařem. přístup všech byl naprosto bezchybný, sestřička-bohužel nevím její jméno se mnou seděla ve dvě v noci a pomáhala mi s kojením, na veškeré dotazy mi bylo zodpovězeno, všem doporučuji. protože tuhle porodnici můžu srovnat s tou v Prostějově. v roce 1999 se mi zde narodil akutním císarským řezem syn, přiložili ho až třetí den-mimochodem ve šternberku hned ten den porodu- kojení mi nešlo, takže sestřička donesla láhev, na druhy den jsem od jiné dostala vynadáno, na co tu láhev tady mám, že to prostě musí jít. dalsí z věcí které se mi ve šternberku líbila bylo, že nás nestresovali vážením před a po kojení, prostě děti zvážili dvakrát denně a my se nemusely nervovat jestli vypili tolik kolik maji a ne tolik kolik sami chteli. takže abych to zhrnula, pokud bych si měla ještě nekdy vybrat, tak jedine ŠTERNBERK.
|
Jana a Davídek |
• |
12.7.2007 22:39:29
I já bych se chtěla připojit ke spokojeným maminkám a vyjádřit Šternberské porodnici své opravdu velké díky!13.6.2007 v 9.05 jsem zde porodila své první děťátko syna Davídka.Porod byl velice rychlý a hladký.Myslím že velké díky si zaslouží PA Věra Sivková.Byla na mě i na manžela velice příjemná a hodná,ochotně nám se vším radila,dodávala sílu,chválila(to mi dělalo moc dobře:-),byla prostě skvělá:-)Velké díky patří i sestřičkám na oddělení šestinedělí a dětským sestrám.I když v té době bylo opravdu moc porodů a na pokojích bylo opravdu narváno,snažily se nám se vším poradit a pomoci.Také bych chtěla poděkovat pánům doktorům za skvělý přístup.A poslední poděkování patří PA Radce Sedláčkové.Když jsme s manželem poprvé jeli na monitor,měli jsme trošku obavy,jaké to tam asi bude,ale když nám otevřela velice milá usměvavá a ochotná sestřička Radka,rázem z nás všechno opadlo a cítili jsme se velice příjemně:-)Všechny naše dotazy s ochotou a úsměvem odpověděla a to se v dnešní době moc cení.I když porod není nic příjemného,na svůj druhý porod ve Šternberské porodnici se vážně moc těším!
Ještě jednou všem velký DÍK!!!Jana |
8.7.2007 21:47:42
Dobrý den, já bych se chtěla také připojit a přidat svou zkušenost. Já rodila nedávno 12.6. a nedá mi to a musím se sklonit před práci porodních asistentek, obzvláště a jmenovitě paní Radkou Sedláčkovou, její péče a pomoc během porodu byla pro mě nepostradatelná a nezapomenutelná, já i manžel Vám moc děkujeme!!! Byla jste skvělá a profesionální a pevně věřím a doufám, že Vás budu mít i při druhém porodu, nedovedla bych si to bez Vás představit. Díky Jana
|
24.6.2007 10:31:26
Chtěla by jsem touto cestou poděkovat za příjemné jednání u porodu MUDr.Petře Hrbkové,porodní asistentce Radce Sedláčkové a celé noční službě z 1.6 na 2.6 2007.
V noci 2.6 2007 se mi narodil syn David 3000 gramů a 50 cm. Děkuji i všem sestřičkám na poporodním a dětském oddělení.Jana |
15.6.2007 19:27:35
Ve Šternberské porodnici jsem rodila 30.5.2007. O půl desáté ráno se mi narodila dcera Evička. S přístuppem lékařů a porodních asistentek jsem byla velice spokojená. Všichni byli moc ochotní a hodní. I jednání s manželem, který byl přítomen u porodu bylo vlídné. I po převozu na oddělení šestinedělí bylo vše v pořádku. Sestřičky se nám opravdu věnovaly a se vším nám poradily. Byla jsem zde opravdu moc spokojená.
Chtěla bych tímto také poděkovat všem lékařům a sestřičkám za opravdu profesionální péči, ale hlavně za lidský přístup. |
• |
26.4.2007 12:36:34
Ahoj všechny maminky (budoucí maminky) co se rozmýšlíte jestli rodit ve Šternberku. Moje zkušenosti jsou takové: Po příjezdu do porodnice a sepsání potřebných papírů jsem dostala předporodní pokoj (sama pro sebe - i pro tatínka) kde byla postel, 2 gimnastické balony, žíněnka nebo jak bych to nazvala, velká vana, toaleta a sprcha. Všechno jsem mohla používat podle potřeby (nejvíce mi pomohla sprcha). Personál:byl velice ochotný zodpovědět všechny mé dotazy, neustále vás chodí kontrolovat, všechno co dělají Vám předem zdůvodní a vysvětlí.
Miminko mi hned po narození dali pochovat, potom ho šli umít a zvážit a asi po 10 minutách mi dcerku opět přinesli. Po převezení na novorozenecké oddělení jsem mimimko měla celou dobu u sebe na pokoji, sestřičky byli všechny moc příjemné, 4.den po porodu nás pustili domů. Takže moje obavy z porodu a porodnice jsou fuč a příště určitě zvolím opět tuto porodnici.Vám všem které to teprve čeká držím pěsti a přeju krásná zdravá miminka :-) |
misa |
• |
2.4.2007 12:08:28
Ahojte na podzim by mela být porodnice nově zrekonstruovaná,už se tam těším .))
|
misa |
• |
2.4.2007 12:08:00
Ahojte na podzim by mela být porodnice nově zrekonstrovaná,už se tam těším .))
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.