Andrea |
• |
15.1.2006 9:53:58
Personál této porodnice je vstřícný, až na dětské sestry na novorozeneckém oddělení. Myslím tím ty mladší z nich. Nemají vůbec trpělivost pomáhat maminkám, co jim nejde kojení (prvorodičky). Měla jsem pocit, že je otravuju, když jsem je žádala o pomoc. Místo toho asi dvakrát dítě v noci odnesly a přikrmily jej, ač jsem byla proti tomu. Stejný názor sdílí více známých, kt. zde rodily. Byla zde 1 skvělá sestřička, Dobruška se, myslím, jmenoval, ta byla naše jediná záchrana.
|
Lenka |
• |
8.10.2005 21:14:10
Jsem nyní před svým třetím porodem. Několikrát mě vyšetřovala i zmíněná paní doktorka a byla na mě vždy milá a příjemná. Ale pokud mám hodnotit vyšetření, tak musím konstatovat, že kdykoliv mě vyšetřovala jakákoliv doktorka, nebylo to nic příjemného. Až jsem překonala stud začít chodit k muži - gynekologovi, zjistila jsem, že vyšetření lékařem je úplně jiné a nebolí. Takže ono to bude zřejmě obecného charakteru.
|
![]() |
2.10.2005 21:49:55
Luci,
já jsem rodila na Obilňáku 1/03 a byla jsem 100% spokojená (o stránku zpět jsem o tom psala). A pojedu tam zase. Termín druhého porodu mám 12.2.2006. |
2.10.2005 11:52:39
Těhulky a maminy,mám dotaz jestli máte nějaká zkušenosti s brněnskými porodnicemi.Rodit mám 7.12.2005 a ještě nejsem rozhodnutá.Váhám mezi Obilňákem a Bohunickou.Díky
|
• |
1.10.2005 23:24:49
Bude to již rok, co se nám narodila naše Viktorka. S porodnicí ve Sternberku mám jen ty nejlepší zkušenosti.Rodila jsem ve 36 týdnu, přístup personálu byl stoprocentní.Když jsem byla těhotná, nechtěla jsem rodit na klasickém porodním lůžku, ale nakonec jsem byla ráda,že jsem se měla při tlačení čeho chytnout.Manžel byl celou dobu se mnou a pak i dvě hodiny po porodu s malou na předporodním pokoji. Byli jsme moc spokojeni a jestli se podaří, znovu půjdeme do Sternberka.
|
![]() |
1.10.2005 18:37:44
Paní Lenko,
po přečtení Vašeho příspěvku mě mrzí ještě víc,jak se ke mně paní dr Horáková chovala. Na tuhle doktorku bohužel ve špatném,nikdy nezapomenu. |
Lenka |
• |
24.9.2005 18:21:36
Rodila jsem ve Šternberku již své druhé dítě a musím říci,že jsem byla opět moc spokojená.Sestřičkám a lékařům jsem poděkovala již při odchodu,ale po přečtení příspěvku od paní Kaštylové jsem se rozhodla podělit se s vámi o své dojmy a názory na paní doktorku Horákovou.Neupírám paní Olze její názor a pocity,ale sama za sebe musím říci,že paní doktorka je nejen vysoce vzdělaný odborník,ale také a to především velmi jemný a milý člověk.Kdykoliv jsem měla nějakou otázku,ochotně mě vyslechla a vše trpělivě vysvětlila.Žádné vyšetření není příjemné,ale díky tomu,že paní doktorka si se mnou během vyšetřování povídala,tak vše probíhalo bez potíží a už vůbec nemohu hovořit o nějaké bolesti.Při porodu samotném byla paní doktorka výborná,povzbuzovala mě a s plnou zodpovědností mohu říci,že tento porod patřil k mým nejkrásnějším zážitkům a to hlavně a především díky paní doktorce.Takže ,jestli by ještě někdy měl k mým dvěma holčičkám přibýt další sourozenec,určitě si vyberu porodnici ve Šternberku a bude-li možno,tak i své další miminko svěřím do péče paní doktorce Horákové.
|
![]() |
9.8.2005 8:37:23
Já se tam narodila a už tenkrát tam moje mamka byla moc spokojená!
|
Eva |
• |
8.8.2005 23:39:55
Taky se chystám rodit ve Šternberku.
|
![]() |
8.8.2005 9:16:05
Také jsem rodila ve Šternberku.Byla jsem na vyvolání,po třech tabletách na otevření se mi po 15ti hodinách narodil Mireček císařským řezem,měl chudáček kolem krku pupeční šňůru a ta ho nechtěla pustit na svět.
V nemocnici jsem celkem strávila 13dní,protože jsem měla problémy s jizvou.A musím říct,že co se u mě vystřídal za tu dobu celý personál,tak díky jim vzpomínám na porod jen v dobrém! Pan primář,zástupce primáře,doktoři,doktorky a hlavně sestřičky tam jsou všichni moc milí,hodní,trpěliví a já jsem se cítila v dobrých rukou!!! Až na paní doktorku Horákovou.V prvé řadě mě zaráželo její arogantní chování.Bylo to docela změna po až téměř přátelském vystupování jejich kolegů.Ještě horší pro mě byl její bolestivý způsob vyšetřování.V den porodu nebyla jediná,která zjišťovala v jakém stadiu jsou mé porodní cesty a ve srovnání s ostatními,bylo její vyšetřování opravdu velice necitlivé a já si v těch chvílích opravdu připadala,jako pokusný králík :-(( Zrovna ona mi měla propíchnout plodovou vodu,což se jí po několikaminutovém "šťourání" ve mně nepovedlo.Během bolestivé kontrakci jsem se asi trošku prohla,což okomentovala slovy,ať se jí tam nekroutím,jak paragraf. Když jsemm se jí v bolestech a už opravdu zoufalství zeptala,kdy už to asi bude nebo,kdy mi vykape kapačka,tak mi zas jen odsekla,že jsem teprve na začátku a to nejhorší mě teprve čeká.... V těch těžkých chvílích mi moc pomáhala sestřička,která byla moc hodná!!! Císařský řez byl pro mě vysvobozením a jsem moc šťastná,že všechno dobře dopadlo. Jsem prvorodička a jednání a přístup dr Horákové mě skoro až odradilo mít druhé dítě.Pokud druhé miminko bude,ráda odrodím zase ve skvělé nemocnici ve Šternberku,ale pokud bude mít službu paní doktorka,tak budu muset požádat o jiného lékaře.S ní už opravdu nechci mít nic společného!!!Svým perfektním kolegům docela kazí pověst porodnice......... Kaštylová Olga |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.