| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Městská nemocnice Ostrava-Fifejdy

[<<Předchozích 50] Příspěvky 5160 z 95 [Dalších 35 >>]
Ivana, syn 5 let+bříško TP 08/2005
  • 
2.5.2005 16:32:47
Hezké odpoledne,
taky se zatím chystám rodit druhé na Fifejdy. Rodila jsem tam v roce 2000 a byla jsem moc spokojená. Jediné co jsem musela rozdýchat byla svérazná doktoka Lišková - odbornice to přes kojení, ale s odstupem času ji musím poděkovat. Fifejdy oproti Porubě preferuji díky personálu a lepší stravě. Ale je fakt, že v případě komplikací mimiška je líp vybavená Poruba.
Ono každá porodnice má své pro a proti. Takže to asi necháme na mimišku... pokud bude porod spontánní budou to Fifejdy, pokud bude císař bude v Porubě.
Věrka a Janička
  • 
1.5.2005 20:28:22
Mila Deniso, ve Vítkovicích můžeš rodit na vaku nebo židličce, popřípadě zavěšená o partnera. Já rodila ve dřepu, opřená o manželovy nohy. Ale budeš se asi muset trošku slovně poprat s personálem. Ne všichni jsou tomu přikloněni, ale když budeš stát za svým, tak to určitě zvládneš i v Ostravě. Jen se nebát a být si jistá, hodně pohody
Jitka
  • 
1.5.2005 15:36:33
Denisko,
alternativní porod nabízejí ve Vrchlabí, o tom vím já, určitě jsou ale i jiná místa.
Denisa
  • 
1.5.2005 15:21:19
Ahoj holčiny! Chtěla bych e zeptat,která porodnice provádí i alternativní porody( voda nebo žebřiny) díky
Katka, chlapeček v bříšku 29t.
  • 
29.4.2005 21:12:28
Ahoj Veroniko,
sice čekám teprve své první mimi, ale o porodnicích se dovídám od svých kamarádek. Já půjdu určitě na Fifejdy. Tento týden jsem tam začala předporodní kurz a všechny porodní asistentky co jsem zatím poznala jsou velice příjemné. Každá z nich vede jednu skupinu maminek a pak,pokud mají službu, si je berou i rodit. Exkurzi na porodním sále a oddělení šestinedělí dělají individuálně i s tatínkem a také o víkendu. Takže stačí když si tam zavoláš a všechno ti řeknou. Samozřejmě někdy nemají čas a nebo se nedovoláš, to když zrovna rodí.
O Porubě jsem slyšela, že pokud nemáš komplikace, tak je to tam jak na běžícím páse. Sice je to úplně nová budova, pěkně vybavená, ale to mně nepřesvědčilo.
Tak teď záleží jenom na tobě, jak se rozhodneš.
Katka
11.4.2005 23:20:11
PetSie,
určitě si porodnice projděte, já jsem se telefonicky objednávala, číslo jsem našla na internetu. Co se týče vybavení, je na tom Poruba z ostravských porodnic asi nejlépe. Epidurál mají zdarma, jinde se prý platí. Jak jsem již psala, oba porody jsem měla císařským řezem, proto nemůžu hodnotit přístup u přirozeného porodu. Je sice fakt, že tam mívají plno, ale určitě žádnou rodící maminku neodmítnou. Kdyby jste se chtěla na něco zeptat, můžete mi napsat na mail. Přeji správnou volbu a zdravé miminko. Dana.
Lenka
  • 
11.4.2005 22:09:05
Dneska je to 2 roky, co jsem přijela do porodnice v Porubě a zítra ma malý narozeniny.Porodnici v Porubě jsem si vybrala ještě když byla v Ostravě-Záhřebu z důvodu perfektních lidí co tam jsou.V Porubě jsem byla už v 31 týdnu na rizikovém, takže jsem měla možnost si to tam oťuknout.Potom jsem
tam jela rodit.Vybrala jsem si tuhle porodnici i když jsem z Opavy.Porodní sály/pokoje/ jsou příjemné, žádné bílé barvy, personál byl perfektní.Hlavně když srovnávám porody kdysi a někde jinde!!Je tam absolutní soukromí,nikdo
tam nelítá s hadrem atd.Personál na šestinedělí je příjemný, poradí a pomůžou.Trošku to tenkrát možná pokulhávalo s dětskými sestrami/ne všechny/.
Přístup ke kojení a jeho problémům ještě tenkrát nebyl až tak dobrý.Ale to záleží na dětském lékaři.Jsou už to 2 roky.Tahle porodnice má však jednu
velkou výhodu.Je zde pracoviště pro nedonošené děti a děti s problémy, které
potřebují rychlou a kvalitní péči na vysoké úrovni.A tam je.Neberte to jako
nějaké strašení.Můžu tuto porodnici doporučit.Stačí tam zavolat a oni vám
ochotně řeknou, kdy se můžete přijet podívat.Přeji hodně štěstí a krásné
miminko.
Ivča/Lenka/Emily
11.4.2005 19:43:05
PetSie, já jsem sice ani v jedné nemocnici nakonec nerodila (měli plno a já šla jinam - Valašské Meziříčí, měla jsem to tam blíž). Ale každá porodnice má hodiny v týdnu, kdy se budoucím maminkám ukazují porodní sály a oddělení 6ti nedělí. V porubě nás vzali dokonce mimo tyto hodiny. Doporučuji si zavolat přímo na sesternu na porodní oddělení nebo na odd. 6-ti nedělí a tam se určitě dozvíš, kdy se můžeš přijít podívat. Telefon určitě najdeš na jejich stránkách. držím palce, a´t vybereš dobře :-)))
Kamila, syn 2,5
  • 
11.4.2005 14:44:27
Dobrý den
chtěla bych přidat na porodnici na Fifejdách také svůj názor. Rodila jsem tam před 2,5 lety. Narodil se mi zdravý chlapeček. Co se týče porodu byla jsem nadmíru spokojená. Příjemné porodní asistentky a skvělý lékař. Jěště teď na ně mám příjemnou vzpomínku a jsem jim vděčná za profesionální přístup. Co se týče oddělení šestinedělí, to už je výrazně horší. Již níže zmiňovaná paní vedoucí lékařka není opravdu příjemná a rodičce, která je v poporodním stresu to opravdu náladu nepovznese. K příjemnému chování má opravdu daleko. Měla jsem málo mateřského mléka a tím pádem syn trpěl týden hladem, protože mi ho odmítli přikrmit se slovy, že se mám snažit. Týden mi plakal hlady, mléko se mi netvořilo, byla jsem v silném stresu a do toho po mně doslova řvala paní doktorka, že jsem špatná matka, že svému dítěti nedám najíst. Opravdu to byla hrůza. Po příchodu domů jsem již žádné mléko neměla a tudíž jsem mu začala dávat Nutrilon a od té doby to je zdravé a šťastné dítě. Já bych už na Fifejdy asi nešla, nebo bych se už nenechala tyranizovat. Ale na druhé straně u porodu byli perfektní a to je důležitější.
11.4.2005 12:19:25
Vážená paní Dano,
děkuji Vám za Váš upřímný názor na tyto dvě porodnice. Jsem teprve v 18 týdnu těhotenství, ale začínám se pomalu zajímat o výběr porodnice, protože si myslím, že nechávat to na poslední chvíli je nesmyslné a nebude na to dostatek času. Přece jen bych Vás chtěla poprosit o radu. Nevím jakým způsobem nebo vlastně jak si je vybrat. Na internetových stránkách je pouze vyobrazena nemocnice v těch nejlepších barvách. Chtěla bych se tam i podívat, ale bohužel nevím jak na to. Mám tam prostě přijít a poprosit ať mě tam provedou nebo se nějak objednat.
Pokud víte jak na to budu velice ráda, když mi pomůžete. Ať děti rostou a máte z nich velkou radost.
Petra z Ostravy
[<<Předchozích 50] Příspěvky 5160 z 95 [Dalších 35 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.