vendula |
• |
7.2.2008 0:44:28
ve vitkovicich se neregistruje,jak to na tebe prijde,tak tam prijedes a uvidis,zda te prijmou ci budou mit plny stav a odmitnou te,ale bud v pohode,jsou velice pruzni,kdyz je hodne rodicek,pousteji treba i treti den domu.ja rodila pred tydnem,polovina pokoju byla prazdna.
|
Rozinka 1dítě+39.týden |
• |
4.2.2008 15:48:39
Jééé,mám na myslí Vítkovickou porodnici.
|
Rozinka 1dítě+39.týden |
• |
4.2.2008 15:45:43
Ahojky maminy,mám otázku.Je třeba se nějak registrovat v této porodnici?Nebo až to příjde tak tam jet.Děkuji moc,za odpověd.
|
Katka |
• |
30.1.2008 17:49:53
Maminky, které jste teď někdy rodily v Ostravě Vítkovicích, mám na vás dotaz. Porodnice je prý po rekonstrukci, super, jsou na všech pokojích nejen na těch nadstandartních sprchy a WC, nebo jsou společné na chodbě? Díky moc.
Jo a ještě jídlo, nosí vám na pokoje nebo se musí chodit do jídelny? |
Moňa |
• |
11.1.2008 13:17:15
Ahojda, tolik pozitivních informací na Vlaďku Majdyšovou, to je čupr, jen nemůžu nikde sehnat kontakt, kde bych s k ní mohla taky přihlásit, můžete mi někdo pomoci díky monika
|
hana |
• |
8.1.2008 16:03:18
presne tak,dr. mech je take nekolik let muj gynekolog,opravdu malomluvny,ale vse vyleci bez problemu.hana
|
![]() |
2.1.2008 15:07:28
Dr. Měch je můj gynekolog již několik let. Taktéž byl u porodu mé dcery v roce 2006. není sice příliš sám od sebe mluvný, ale na jakýkoli váš dotaz odpoví a především patří mezi spičkové gynekology v regionu.
|
• |
10.12.2007 17:38:45
rodila jsem tu 3x a pokažde to bylo super všem doporučuji a to tam nebyli nove saly red to musi byt božske iva
|
Michal Novotná |
• |
30.11.2007 13:53:49
Rodila jsem v této porodnici 2x, před 7 lety a před půlrokem a musím opravdu poděkovat všem jak na porodním sále tak i na oddělení šestinedělí. Vstřícný a milý personál, o všem mě informovali, pomohli mi, byli milí a příjemní. Doporučovala jsem tuto porodnici i kamarádkám, které rodily po mě a taky byly velice spokojené :-) Díky personálu této porodnice mám na oba porody a pobyt v nemocnici jen ty nejlepší vzpomínky :-)
|
Michal Novotná |
• |
30.11.2007 13:45:15
Rodila jsem zde 2x, před 7 lety a byla super porodnice. Všude jsem jí chválila, rodily zde i mé kamarádky a byly max. spokojené! Myslela jsem, že to lepší ani nemůže být, ale rodila jsem zde před půlrokem znovu a byla jsem překvapena, neboť to bylo ještě lepší než před 7 lety. Vstřícný personál na porodním sále, byli velice hodní, o všem mě informovali, pomáhali mi. Na oddělení šestinedělí to bylo stejné. Prostě super!! Díky personálu této porodnice mám na porod a pobyt v porodnici ty nejlepší vzpomínky.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.