Bobo |
• |
11.2.2019 21:41:46
Články jsou o ničem. Mají jen navodit dojem, že je třeba sypat stále více peněz do neziskového sektoru. Pořád dokola. Tento je zde za poslední půl rok asi po třetí. 130 tisíc neziskovek v ČR, to je snad více než hracích automatů. Jen dojí nás všechny. Tak to bylo Hanko k tématu.
|
Bobo |
• |
11.2.2019 21:37:34
Zoufalá filozofka (Zufi) je velmi pravděpodobně jen prolhanou osobou. Špatná předdůchodová učitelka, která se denně obrací se svými triviálními a infantilními tématy na zdejší publikum. Tvořené většinou z dezorientovaných žen, které mají problém od přijetí své identity, přes přijetí role v rodině až třeba po zmatek v hlavách při nekonečných diskuzích o ničem. Osoba vystupující pod nálepkou Zufi si prakticky s ničím neví rady. Nerozhodná osoba, která si na podporu svých výplodů pomáhá s legendami, které si zase velmi pravděpodobně vytváří sama. Jednou napíše, že restituovali velký činžovní dům v Praze, potom zase píše, že nemá peníze nazbyt a vrcholem pro ní je strávit 14 dnů v severní Itálii. Dovolené tráví v lokalitách početných jako Shanghai (Bibione). V dalších příspěvcích se dokonce sebe dojímá, ujišťuje se o naprostých samozřejmostech, u kterých neví zda je vykonává správně... Ačkoliv má učit dějiny, její příspěvky jsou snůšky blábolů. Aby se neprozradilo, že žádnou učitelkou není, tak jde o příspěvky z Wiki či netu. Nedovedu si představit tak omezenou učitelku dějepisu. Možná tak jedině v Praze...Svazačka, co teď adoruje ODS či Havla. A mnoho prostoduchých ženských ji skáče na lep.
|
Hanka Kubová |
• |
11.2.2019 21:01:26
Dobrý den, čtu již několikátou diskuzi a nabývání dojmu, že se nedotýká tématu článku. Já a pravděpodobně i většina čtenářů bychom vám byli vděční,kdybyste diskuze na tomto webu nezahlcovali vzájemnými urážkami.Rada bych se dozvěděla,co si o tématu lidé skutečně myslí.
|
• |
11.2.2019 20:33:27
V pokladně není už ani vindra,
kdo za to může - Tonda, Saša, či Jindra? V pokladně není už vůbec nic, patříme k spolku přátel z Nemanic. V pokladně není už ani vindra, kdo za to může - Miloš, Luboš, či Jindra? V pokladně není už vůbec nic, jsme členy spolku přátel z Nemanic. eRVéHáPé - radujme se, veselme se, houbelec máme, podělme se. To zpíval Pepa Nos v 89. To zpíval v době kdy jsme neměli ani korunu dluhu. A dnes, co ti Vaší hrdinové s touto republikou provedli. Každý Čech dluží 161 500 korun. Státní dluh v pololetí stoupl o 89 miliard 6/2018 Váš dědeček se v hrobě obrací. |
Filip Tesař |
11.2.2019 7:45:14
Mluvíš z vlastní zkušenosti?
|
Bobo |
• |
10.2.2019 21:52:21
Nepovídej, děda je v Pánu a nemůže se již bránit. Tak na něho svedeš, co se Ti zrovna hodí. Co zde předvádíš se běžně označuje bájná lhavost. Můžeš se živit herectvím. Ti také kudy chodí vypráví pohádky jak bojovali proti bolševiku. Srandovní. Omylem nikoho na gymnázium nevzali a na FF UK už tuplem ne. Všechno jsi tehdejší svazačko stihla rozjet před rokem 1990. Stará a prohnaná jsi na to dost. Hloupost Ti ovšem zůstane až do smrti.
|
Zufi. |
10.2.2019 12:38:48
Tak stop. Už jsem opravdu nechtěla na tebe reagovat, ale co je moc, to je moc. 18let sem chodím a x krát jsem se zmínila, že dědeček byl zavřený jak za nácků, tak za komoušů, že nám sebrali činźák (díky restituci ho mám zpět), že jsem se dostala na gympl asi omylem, maminka říkala, že budu ráda, když mě vezmou na prodavačku, ale zázraky se dějí, nikdo z naší rodiny nebyl u komoušů, tak si nedovoluj něco takového psát.
A slibuji sama sobě, že i když napíšeš cokoli, už na tebe reagovat nebudu. Myslela jsem, že čteš moje příspěvky (aby sis pak rejpla, budiž ti přáno), ale asi nerozumíš psanému textu. |
• |
10.2.2019 10:17:50
Celkem se bavím borče.
Vzhledem k vaší zdejší prezentaci nastanou situaci nezvládáte. Nikdy bych nevěřil jak je jednoduché zdejší lepšolidi vyprovokovat. |
Filip Tesař |
10.2.2019 8:03:46
Možná perník o Pohádkovým chaloupku?
|
Bobo |
• |
9.2.2019 22:35:52
Perníkové chaloupce.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.