| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Nemocnice s poliklinikou

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 47 [Dalších 27 >>]
Katka,26 let, 2 děti
  • 
6.8.2007 18:20:53
Já jsem ve zdejší porodnici rodila 2x. Poprvé v únoru 2004. Před porodem jsem se zde byla s manželem podívat, jednorázově jsem si také domluvila přednášku u porodní asistentky p. Jeremejkové - jen kvůli manželovi, já jsem zdravotník. Manžel byl u porodu, jeli jsme na Valentýna v noci, vystřídala jsem 2 směny, syn se narodil nakonec až v 10.04 dopoledne pod vedením primáře Lumíra Studeného. Porod trval 15 hodin, ke konci jsem byla velmi unavená. Pobyt na šestinedělí byl taky v pořádku, sice mě rozčilovala jedna sestra z novorozeneckého oddělení, ale asi nebyla jen dobře naladěná, protože mi při druhém pobytu velice pomohla. Podruhé jsme rodili přesně za dva roky v únoru 2006. Tentokrát to byla velká rychlovka, monitor už mi točili až na porodním boxu a syn byl za necelé dvě hodinky mezi námi. Manžel byl opět se mnou, rodila mě porodní asistentka p. Perutková, zašít mě přišla p. doktorka Nerudová - dříve Hambálková. Vše bylo bez komplikací. Na šestinedělí také, jen synovi zapoměli ustřihnout pupík, takže se náš pobyt protáhl, pak dostal novorozeneckou žloutenku a musel se svítit. Tentokrát byly všechny sestry z novorozeneckého oddělení přímo super. Přišla za mnou i nějaká rehabilitační sestra, která maminkám nabízela ukázky cvičení po porodu a na zpevnění pánevního dna. To byla oproti předchozímu pobytu novinka. Byla jsem opravdu spokojená. Vždycky se může stát, že narazíte na někoho, kdo má špatnou náladu a zkazí tak celkový dojem i hodnocení porodnice. S doktorem Novotou mám špatnou zkušenost i já se svou sestrou - rodily jsme téměř současně. Obě jsme se s ním naštěstí setkaly jen v poradně na posledním vyšetření před porodem. byl vždy velmi nepříjemný, vyšetření bylo bolestivé, připadá mi hrubý a nešetrný. Jeho chování je arogantní a ta jeho žvýkačka v ústech, když s vámi mluví, ... nikdy nic nevysvětlil, pokud jsem chtěla něco vědět, musela jsem se zeptat a stejně se mi dostalo pouze strohé odpovědi. Velice dobrou zkušenost mám s porodní asistentkou p. Jeremejkovou. navštívila mě při obou porodech, pak byla i několikrát u nás doma, vždy pěkně poradila, doporučila jsem ji i svým známým, které s ní byly taky vždy velmi spokojené.
  • 
4.6.2007 0:12:05
Tak tohle můžu potvrdit. Maminka rodila své 3.dítě v přerovské porodnici. Vše bylo v pořádku. Pověst zde kazí sestry na novorozeneckém oddělení. Jejich chování je opravdu hrozné. Osobně jsem to zažila. Neváží si této krásné práce.
  • 
4.6.2007 0:10:06
Tak tohle můžu potvrdit. Maminka rodila své 3.dítě v přerovské porodnici. Vše bylo v pořádku. Pověst zde kazí sestry na novorozeneckém oddělení. Jejich chování je opravdu hrozné. Osobně jsem to zažila. Neváží si této krásné práce.
  • 
4.6.2007 0:09:49
Tak tohle můžu potvrdit. Maminka rodina své 3.dítě v přerovské porodnici. Vše bylo v pořádku. Pověst zde kazí sestry na novorozeneckém oddělení. Jejich chování je opravdu hrozné. Osobně jsem to zažila. Neváží si této krásné práce.
Hela a Dáda
  • 
29.5.2007 20:15:21
Zdravím všechny maminky a jejich bříška. Moje zkušenost? Dnešní noc byla hodně zvláštní, večer jsem si myslela, že na mě přišly porodní bolesti, křeče v podbříšku a bolest zad, u první dcery to tak bylo. Tak jsem probudila manžela, že jedeme do porodnice, po příjezdu tam, jsme byli přijmuti, sestřičky byly moc laskavé, všechno mi vysvětlily. Tak přišel pan doktor Novota a řekl, že rozhodně ted rodit nebudu, ale přesto mě přijme na oddělení a ráno se ukáže, řekl, že mám ještě dost času na porod tak jsem neviděla důvod proč zůstávat v porodnici a chtěla jsem jet domů, nechtěly mě propustit. Opravdu to jsem nečekala a tak jsem řekla, at mi vystaví propouštěcí zprávu, že prostě jedu domů, a na to se pan doktor asi naštval a začal argumentovat, že to ještě nikdy nezažil za jaho kariéru. Jeho otázka byla jasná, prej co když se to rozjede někdy nadránem, moje odpověd byla, že opět proberu manžela z postele a přijedu, a na to odpověd lékaře byla: že on kvůli mě nebude v brzkých ranních hodinách vstávat. Tak já jsem se šla obléknout a domů, ráno jakmile jsem se trochu vyspala jsem volala do prenatální poradny, že už tam nepřijdu, že rozhodně v Jejich porodnici rodit nebudu. Totálně mě tento přístup odradil. Mám termín za pár dnů, ale vybrat porodnici si můžu do poslední chvíle. Přitom první porod v roce 2003 byl v pohodě a nemohla jse si vůbec na nic stěžovat. Myslela jsem si, že i své druhé ditě porodím v Pčerově, ale opak je pravdou. Stačí jeden nevyspaný lékař a všechn oje jedno.
Šárka 36.
  • 
16.3.2007 23:14:38
Otce Tvého dítěte nechápu. Jsem teď podruhé těhotná, po 17-ti letech. Své první dítě mám s mužem, který se choval obdobně jako Tvůj muž. Záhy jsem pochopila, že vidí jen sebe a já jsem jen služka a dítě přítěž. Když viděl, že se vymaňuji z jeho područí, chtěl druhé dítě. Ale já naštěstí už měla rozum a tajně brala antikoncepci. Co jsem zažila pak za peklo, se sem ani nehodí napsat. Bohudík, je to už 11 let muž bývalý. Můj současný manžel plně chápe můj stav, který nedovoluje ani sex. Tolik je šťastný, že bude otcem. Nemluví o ničem jiném, a stále je pozorný.
Před 17-ti lety jsem rodila v Přerově a nemůžu si stěžovat. Taky jsem tenkrát byla ze všeho vykulená a hlavně na vše sama před porodem i po něm. Teď vím, že můj současný manžel bude se mnou u porodu a nebude se moci dočkat, až si nás přiveze domů.
Chlap, kterého zajímá jen gauč,lahváč a klid, není hoden titulu TÁTA. To je můj názor.
Snad se ti moje zkušenost vyhne.
  • 
28.2.2007 14:47:38
Ahoj maminky.
Rodila jsem v Přerově v lednu 2005 jako prvododička a srpnu 2005, jsem rodila zase, ale už jako doprovod kamarádky. Moje zkušenosti jsou vždy moc dobré. Jako prvorodička jsem rodila o tři týdny dřív, můj porodní plán byl respektován takřka na 100%, byla jsem neskutečně nemocná těžkým zánětem průdušek a horečkama. Sestřičky i lékaři byli velmi hodní. Zlaté jsou také porodní asistentky paní Hýbnerová a Jeremejková. Chodila jsem k nim na plavání a cvičení a i na předporodní přípravu.I jako doprovod rodící kamarádky můžu jen chválit.
Hanka
  • 
24.1.2007 21:55:21
Zdravím maminky, co chtějí rodit v Přerově. Já jsem byla s touto porodnicí spokojená. Jako prvorodička jsem se dost bála, ale spoustu informací a odvahy mi dodali v předporodním kurzu u pí. Evy Jaremejkové v Přerově. To byla obrovská pomoc. Porod samotný byl pak mnohem jednodušší. Asi po 8 hodinách od vyvolání, kdy mi primář píchnul plodovou vodu se nám úplně bez komplikací narodil náš, teď už 13 měs., syn. Byla jsem nadmíru spokojená s personálem i s průběhem porodu, který jsem strávila především s manželem. Ať už na porod. boxu či ve vaně, byl pro mě tou největší oporou. Nástřih jsem cítila a jediné, co opravdu prudce bolelo bylo šití, ale také bez větších následků. Za dva dny už jsem vesele běhala do schodů... Všem v porodnici děkujeme za jejich péči. Příště zase tam.
natálie, syn tobiáš
  • 
18.1.2007 16:14:01
ahojky, rodila jsem v přerově v prosinci 2006 a nemůžu si stěžovat (možná jsem měla štěstí na směnu). hlavně musím hrozně pochválit mudr.martínkovou a pana primáře, byli super, i por.asistentky, co mě rodily, ale bohužel si nepamatuju jejich jména. chtěla jsem epidurál a bylo mi vyhověno, je pravda, že jsem si o něj musela říct několikrát - taky mi pořád říkali, že to zvládnu, ale nakonec jsem ho dostala. a tímto bych chtěla poděkovat i mudr.duškovi, který mi epi dával, má zlaté ručičky :-)) nastřihnutí mi taky paní doktorka umrtvovala, takže jsem necítila ani nástřih, ani šití a seděla jsem ještě ten večer.co se mi nelíbilo, byl přístup sester na novoroz.odd. jako prvorodička jsem byla ze všeho vyhukaná, ze začátku byly problémy s kojením, malý pořád plakal hlady a místo aby nám někdo pomohl a malýho dokrmil, tak mě spíš sestra sjela, že mám malýho přikládat, i když jsem předchozí 2 hodiny nedělala nic jinýho. ale co, malý už pije bezvadně a příště bych rodila zase tady.
milada29
10.1.2007 12:18:25
Ahojky,pokud chceš napiš mi na tu.milada@seznam.cz,bydlím kousek od přerova...
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 47 [Dalších 27 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.