| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Nemocnice s poliklinikou

Příspěvky 110 z 47 [Dalších 37 >>]
ficka
30.9.2011 20:34:48
Byla jsem vcelku spokojena,jen vyvolavat 3dny porod bylo pro mě psycho.
Anna
  • 
20.10.2009 22:06:40
V této porodnici jsem rodila 2x a můžu říct že jsem byla opravdu spokojená jak se sestřičkama tak s doktory.ke mě se chovali všichni slušně a když jsem něco potřebovala tak s ničím nebyl problém.
Monika
  • 
20.10.2009 22:04:51
Zdravim vsechny budouci maminky, dne 23.9.2009 se mi narodila dcera, rodila jsem v Prerovske porodnici a musim rict, ze jsem se nemohla vybrat lepe. Rodila me pani primarka Repovska a byla uplne uzasna. Ne jen ona, ale od sestricky co me prijimala, pres porodni asistentku, novorozenecke sestricky....proste vsechny byly uzasne. Za celou dobu pobytu jsem se nesetkala s neochotou apod. Touhle cestou jim chci za vsechno podekovat, priste zase jedine Prerov!!! Tak maminky preji at se spravne rozhodnete a at je vas den \"D\" tak krasny jako ten muj! Monika
Daska
  • 
20.10.2009 22:03:15
V přerovské porodnici jsem rodila letos v srpnu a musím upřímě říct,že celý personál,a hlavně novorozenecké sestry byly naprosto super a v jskoukoliv dobu ,at už v noci či ve dne rády pomohly a byly velice ochotné.Jedním větou,můj pobyt v přerovské porodnici jsem si naprosto skvěle užila :-) ,všem tuto porodnici doporučuji,prostředí pěkné,personál skvělý :-)
jana 1dítě
  • 
3.7.2009 6:35:34
Porodnice Přerov je jedna velká KATASTROFA. Rodila jsem letos,den před termínem.....vyvolávaný porod. Přístup PA je šílený....nechají vás na sále klidně přes hodinu bez kontroly. vyloženě tam obtěžujete. A porod...do dnešního dne mi není známo jméno lékařky která nás rodila.....nikdo se nepředstaví a ve zprávě ani nepodepíše,pouze je uvedeno...porod vedl lékař. a samotný porod byl pro mě opravdu zážitek,mimi neslo ven takze na sále se zacalo kmitat....příslužba a malý byl tahán vex. Oba na kyslíku,takže naprosto mimo.....žadný kontak s miminkem....nakonec šití v narkoze...takže si z toho ani moc nepamatuji. A dále jsem dostala vysoké horečky,na které mi dali paralen. Lék mi nebyl podán cca 7 hodin a horečka byla už 40,4. Kdy jsem byla převezena na gynekologii.....podány antibiotika,kapačka...šílená zimnice. Proto nechápu proč se oddělení jmenuje šestinedělí.....pak mi nikdo nechtěl vozit z novorozeneckého malého....prý nebyl čas a lidi. takze 10 dní po porodu jsem přisla o mlíko a jsme na umělím. A nikdy mi nebyla řečena diagnoza. Takže PŘEROV opravdu nikdy více.....fakt JEDNA VELKÁ KATASTROFA!!!!
Linda, poprve tehotna (12tt)
  • 
11.12.2008 11:06:22
Porod me teprve ceka za nekolik mesicu (pokud vse bude v poradku), nicmene zkusenosti s porodnici v Prerove jiz mam, a to velmi neprijemnou.
Jednou na zacatku druheho mesice v noci jsem dostala silne krece v podbrisku, tak jsme s manzelem jeli do porodnice. Nejmenovany pan doktor me vysetril a aniz by se zeptal kolik meril plodovy vacek na poslednim UZV, napsal mi zamlkly potrat, pry na 7tt (pocitala jsem to sama od posledni menstruace a predem jsem zduraznila, ze muj lekar se k delce meho tehotenstvi zatim nevyjadril a ja nejsem si jista presnosti svych vypoctu) je to prilis male a vypada spis na 5tt. Dokazete si predstavit moje vydeseni z takove dianozy?? Az mi psal zpravu, abych dorazila dalsi den na krev a pak na revizi delohy jsem prohodila, ze pred tydnem plodovy vacek meril pouze 3mm a muj gynekolog rekl, ze je to v poradku. Teprve v tu chvili se na mne porodnicky pan doktor podival a pripustil, ze pak je moje soucasna velikost asi bude v poradku... Nechci nikoho ocernovat, nekolik mych kamosek u tohoto doktora rodilo a byly nanejvys spokojene. Mne tato zkusenost ale vyrazila dech a uz jen kvuli tomu vaham, zda az nastane ta spravna chvile nepojedu radeji do Olomouce.
Dagmar Navrátilová
  • 
28.5.2008 21:32:15
Náhodou jsem objevila tuto stránku. Dovoluji si upozornit Vás na to, že přerovská nemocnice prošla v posledních letech mnoha změnami. Již to není Nemocnice s poliklinikou, ale Středomoravská nemocniční a.s.-odštěpný závod Nemocnice Přerov. Porodnice na ul.Dvořákova 1 již neexistuje, ale přímo v areálu nemocnice vyrostl nový Pavilón pro matku a dítě. Doporučuji navštívit www.nempr.cz
  • 
26.3.2008 11:20:08
Ahojte nastávající maminky,i já jsem před šesti týdny byla a rozhodovala se,kde porodím.Doma máme již dva syny,takže zkušenosti s porodnicemi mám.Nakonec jsem se rozhodla pro porodnici v Přerově,i proto,že můj ošetřující lékař je primář Studený.Byl tu jediný problém a to vzálenost-cca 80km.Ale když přišly porodní bolesti,vyrazili jsme.Dojeli jsme tak tak,ale pro opravdu profesionální a hlavně lidský přístup jsem pod vedením pana primáře porodila dcerku.I když mi hrozil císařský řez,pan primář nepanikařil,ale v klidu počkal a to se nám vyplatilo-porodila jsem sama.Dále bych chtěla ocenit opravdu skvělý,pro mě až nečekaný zájem sestřiček na zdejším oddělení.Kdykoliv byly po ruce,ochotně poradily,pomohly-s tímto jsem se v jiné porodnici nesetkala.Opravdu jim chci ještě jednou poděkovat a popřát spoustu takhle spokojených maminek.Mé obrovské dík si zaslouží celý lékařský a sesterský tým.Porodnici v Přerově všem doporučuji.Neměnila bych,a kdyby přišlo nějaké další-jedině Přerov-vím o čem píšu,věřte mi.
tendrese
25.1.2008 0:18:59
Rodila jsem 8/06 svého syna a byla jsem spokojena.U porodu jsem mela skvele doktorky,ktere mi velmi pomahaly a byly velmi lidské.. Ano, na novorozeneckem oddeleni se nasla take sestra,ktera mela do prijemnosti daleko,ale takovy clovek se najde vsude a vsechno je to jen o lidech..
12.12.2007 8:34:05
zdravím všechny maminky, které se rozhodly rodit v přerově. Staršího syna jsem rodila ještě na staré porodnici za asistence doktora zdráhala a všechno proběhlo v pořádku.sestřičky byli veleci příjemné a vztřícné.dceru jsem již rodila na nové porodnici opět s doktorem zdráhalem a taky si nemůžu stěžovat.sestřičky super,doktoři taky.manžel za mnou mohl kdykoliv a ani jinak mě nikdo neomezoval.takže všem vřele doporučuji.
 Příspěvky 110 z 47 [Dalších 37 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.