11.9.2019 18:15:13
Dost souhlsím, moje první dcera byla vychovávána ve stylu "jen zdravá strava, žádné prázdné kalorie". Jelikož jsme já i manžel silní, snažila jsem se ji tímto způsobem ochránit před obezitou.
No a pak stačilo, že odjela na 10 dní k babičce, která jí dopřávala, co si malá přála, a za těch 10 dní měla 4 kila nahoru. Nebo jakmile začala dostávat kapesné, okamžitě ho proměnila ve sladkosti. S druhou dcerou jsem už byla rozumnější, a ta nikdy nebyla po sladkostech či brambůrkách tak divá... Dnes jsou obě velké a první dcera má asi přes 100 kilo, kdežto mladší se mnohem víc hlídá a pokud přibere, tak se hned začne omezovat a cvičit.. K obezitě bohužel mají sklony obě... |
• |
9.9.2019 20:12:45
Dnes tyhle kecy nikdo nečte.
Chtělo by to jinou formu. Jedné známé přijelo dítě na prázdniny, z rodiny kde se uzeniny nejedí. Tedy, tatínek rozhodl že se jíst nebudou. A tak nastalo, co si dáš k večeři - párek, co si dáš k obědu- párek, co si dáš k snídani- párek. Takovou spotřebu parků, babička v životě neměla. Ale dítě si užilo prázdniny na které bude dlouho vzpomínat. Takže všeho s mírou. A kecy si nechte na koledu. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.