17.2.2005 9:57:26
Jitko. 9+7 = 16 = 1+6 = 7, 2005 k tomu je taky soucet 7, takze 14 = 1+4 = 5 Tak asi tak nejak. Myslim, ze sis vybrala dobre datum.
|
Jitka |
• |
17.2.2005 9:50:32
Jani, jak se to sčítá? My chcem 9.7.2005, to dává 5? Jestli teda počítám dobře.
|
17.2.2005 9:44:22
Jitko. Znam piti ze strevicku, ale to je taky neprijatelne. fuuj. No co treba klobouk? Do takoveho cilindru se toho hodne vejde!!!!!!
Jinak kamaradka mi rikala, ze svatebni datum by se melo vybrat tak, aby v jeho souctu nakonec nebyla 11, ze se v takoveto dny stavaji nestastne udalosti. Vzpomenu 11.9. a USA, lonsky rok 26.12. Tsunami v Asii... Z magie cisel mam respekt, proto jsem sve datum zvolila na 21.6.2005. Souctem je magicka 7, letni slunovrat, cislo devet je moje osobni cislo... Tak snad nam to prinese stesti. |
Jitka |
• |
17.2.2005 8:23:55
Pavlo, jak se Vám náklady vrátily? Myslíš v darech?
Slyšela jsem o zvyku vybírat do střevíčku, ale nevím kdy a jak se to dělá, přijde mi divné, abych sundala botu (zapocenou za celý den:-))) a někdo (kdo? ženich?) obcházel hosty žebrotou a já tam zatím balancovala po jedné noze:-))) Prosím poraďte:-) |
Jitka |
• |
17.2.2005 8:15:58
Já si taky myslím, že pověry o květnových svatbách jsou opravdu jen pověry...navíc jsem tuhle i četla, proč tato pověra vznikla a na rozdíl od jiných je to i dost logické.
V máji na máry...to proto, že dřív to bylo zpravidla tak, že v květnu byla svatba a v červnu, nejpozději červenci, byla nevěsta těhotná. No a porod potom vycházel do nejchladnějších měsíců roku-leden, únor. Za tehdejších hygienických podmínek se často stalo, že maminka při porodu umřela. Proto dostaly květnové svatby tu smutnou příchuť toho, že do roka a do dne... Dneska už je to samozřejmě pasé a květnové svatby bývají nejkrásnější, ta předzvěst jara a léta, ale ještě ne vedro, tolik neprší, bouřky ještě nejsou...nic to ovšem nemění na tom, že my jsme srabíci a tak jedem na červenec:-))) Květňulkám hodně štěstí a vydařenou svatbu! Jo a pro jistotu-pozor na plození těsně po svatbě;-))))))))) |
Pavla |
• |
17.2.2005 8:00:49
Ještě jsem zapomněla dodat, že vše jsme vybírali společně s manželem. i svatební šaty. Jenže ono to na zkoušce vypadá jinak než potom v reálu i s účesem a líčením. Takže i tak byl ze mně paf.
Takže na pověry už nevěřím. A věno?? Rodiče zaplatili hostinu napůl. A zbytek (tj. šaty, prstýnky, oznámení, kytice a fotografku) jsme si platili my. Ale i tak se nám náklady bohatě vrátily, protože jsme měli přes 50 hostů. Ale za tu cenu, že jsme to neměli v restauraci, ale vše jsem si zařizovala sama. Ale bylo to dokonalé. Jen mě ten týden před svatbou stál asi 5kg, protože nám ve středu vypověděla kapela, protože si klavírista zlomil ruku :-) Ale nakonec jsem sehnala náhradu a byl supr. |
Pavla |
• |
17.2.2005 7:55:31
Holky svatby v květnu se vůbec nebojte. Obě moje babičky (teda u jedné si nejsem 100%jistá) se vdávaly v květnu a oba páry oslavili zlatou svatbu. A já jsem se taky vdávala v květnu. Bylo to loni a datum ???.... 15.5. no nevypadá to pěkně? A svatba dopadla nádherně. Vzduchem vonělo jaro a počasí nám taky přálo. Vždyť máj je lásky čas ne?
|
Jitka |
• |
16.2.2005 8:12:35
Kudatko, nejvíc se to asi blíží tomu ascotu...já tomu říkám trošku hanlivě "foremetka", tak jsem se po správném názvu nikdy nepídila:-) Ale je to hezké, má to takovou stříbřitozelenou barvu a píchneme do toho sponu s briliantíkem.
Káťo, když to je taková svatba co popisuješ, asi bych si (já osobně za těchto okolností) vzala na sebe nějaký světlý kostýmek, asi ani ne bílý, spíš krémový nebo světlounce žlutý...prostě barvu, která Ti sluší, na hlavu buď nic, nebo klobouk. Dětičky ve svatebním budou určitě perfektní:-) |
Kudátko+3 |
16.2.2005 6:27:56
Kato, tak to je krasne. Jsou svedci pripadne schopni deti otrosku ohlidat u obradu? No, urcite si vem krasne saticky. Jsi urcite moc stastna a s detmi to bude urcite vesele a roztomile. Budete delat i nejake posezeni odpoledne?
|
Kudátko+3 |
16.2.2005 6:26:13
ani motyl ani kravata, neni to ten zmineny askot, ktery mel muj zenich? Jinak jeste byvaji takove trojuhelnicky.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.