| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Symboly svatebního dne

[<<Předchozích 60] Příspěvky 6170 z 309 [Dalších 239 >>]
11.4.2005 10:58:14
Diky :-)
Vanilka,30
11.4.2005 10:51:45
Tak fajn, přeju ať Vám společný život vyjde podle Vašich představ!
11.4.2005 10:48:45
Tak uz to mame za sebou, puvodne jsem mel trosku hruzu z 50 lidi, ale nakonec jsme se vsichni bavili vyborne a byla to vydarena akce. Ja jsem sel v normalnim obleku (samozrejme bez vesty :), nevesta v satech z pujcovny (se satama byl trosku problem, musely se jeste doma trosku upravit protoze moc nesedely, co se rukavic tyce, ty se ve zmatku rano zapomnely doma). Odpoledne se sla nevesta prevleknout do normalnich satu cerveno-vinove barvy, protoze ty svatebni byly dost neprakticke(a nejen podle me ji to v tech "normalnich" satech sluselo mnohem vic, klidne mohla jit k obradu v nich, ale byla to jeji volba).
7.4.2005 17:19:37
me se vesta libi. Je to ale tvoje svatba a ty jsi ten, ktery si ji ma uzit. Jsem pro to, aby si kazdy vzal to, vcem se citi nejlip. Tedy dziny nemyslim, aby si to nekdo nevylozil spatne. nevesty treba nemaji rady saty bez rukavu, zenisi vesty.
Jája
  • 
7.4.2005 15:06:51
Ahoj holky, každopádně Vám díky za názory. 22.4. odjíždíme s přítelem na Šumavu kde chce mýho taťku požádat o mojí ruku, takže to tam pěkně procestujem a vybereme to nejlepší místo - a asi pro všechny hosty - je fakt, že přijedou na mou svatbu, tak co by na měměli někde čekat. Už se strašně moc těším!!!!! Chtěla bych to mít přesně podle mých představ z dětství - krásná, romantický, šumavský a hlavně moje....

Leni, tak to už máte za pár ..... tak hlavně ať vše dopadne dle Vašich představ a pořádně si to užijte!!!!! Hodně štestí!!!
7.4.2005 9:20:10
Ja se zenim v sobotu, ale bez buzerantske vesty, neco takoveho bych si na sebe nikdy nevzal. Jenom je skoda, ze se zrovna pokazilo pocasi... :-(
Lenka
  • 
7.4.2005 6:30:16
My to máme za měsíc a kousek, šaty jsem začala shánět v lednu a hned v prvním salonu jsem vybrala, takže bylo vymalováno. Zatím ale pořád nemám boty... Neboj, myslím, že v Praze musí být nabídka šatů široká, určitě si vybereš. Já jsem si nakonec vzala ty, které mi hned padly do oka a vyzkoušela jsem si je jako první. I když jsem pak měla na sobě asi šestery další, stějně jsem se vrátila k těm prvním. Začni s příprava radši už teď, ať to máte v klidu, bude léto, mohla by vás zdržet dovolená. Přeju ať se daří a hlavně si to užívej! (I když mně to celé došlo, až když jsem viděla vytištěné svatební oznámení s našimi jmény, to mi úplně stouply slzy do očí a od té doby to prožívám hodně:-)
MarkétaP + 4 dcerky
6.4.2005 17:39:51
Jájo, my jsme to tak měli (oběd pro rodinu ve dvě a zahradní grilování od půl páté pro rodinu a kamarády), bylo to celkem fajn. Ale "příště" (to znamená, že zřejmě už nikdy :) ) bych to udělala jako moje kamarádka, velkou zahradní slavnost pro úplně všechny, s pečením prasete, tancováním pod lampiony atd. Nebyla to žádná klasika, byla to legrace a bavili se všichni. Organizovali si to sami na farské zahradě, prima pohoda. Ale bylo to v srpnu, v září na to už nemusí být počasí.
Jája
  • 
6.4.2005 17:24:52
Asi to budeme muset přehodnotit. Každopadně díky za názor. Kdy to máte vy?? Právě sháním šaty pro sebe. Je to děs .... když už se mi nějaké líbily, tak mi bylo sděleno, že je vůbec v nabídce nemají ( jen prý na internetu - nechápu proč ???) ..... ale celkem pěkné šaty mají v salonu Evanie v ul. Na Knížecí v Praze 5.
Lenka
  • 
6.4.2005 15:11:18
Tak to je fajn, že jste termín už rozhodli. Jinak tento typ oslavy - oběd s rodinou, večer i s přáteli, máme naplánovaný taky. U nás je to ale jendodušší tím, že jsme všichni místní, takže pro kamarády není problém přijít na obřad a pak až večer na hostinu. U vás je to asi komplikovanější tím, že i ti kamarádi by asi byli zdaleka (tedy aspoň někteří), takže pokud je budete zvát až na večer, je hloupé, aby přijeli ráno na obřad a pak někde celý den čekali. Ale pokud nebudou chtít vidět obřad a zúčastní se jen večerní hostiny, tak asi není problém. A možná jim to i bude vyhovovat, přece jenom je to pátek a někteří budou muset do práce...
[<<Předchozích 60] Příspěvky 6170 z 309 [Dalších 239 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.