| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Symboly svatebního dne

[<<Předchozích 70] Příspěvky 7180 z 309 [Dalších 229 >>]
Jája
  • 
6.4.2005 13:05:08
Ahoj,díky je fakt, že s počasím nic neudělám. Lít může i v červenci, takže už máme zamluvený termín na 9.9.2005 a začínáme oba pěkně nervóznět. Máme to trochu komplikované v tom, že já jsem z Prahy( kde žijeme s přítelem), ale původem jsem ze Šumavy. Přítel je z Vysočiny. Jelikož se cítím být pořád Šumavanda tak se chci vdávat tam. Navíc na zámečku v Česticích se brali i mí rodiče. Máme naplánovaný obřad na 11 hodinu, pak jsem chtěli mít oběd jen v rodinném kruhu a potom oslavu na pensionu našich příbuzných. Začínám ale přemýšlet, zda by jsme neměli udělat spíše klasickou hostinu pro všechny. Nemáte někdo tedy zkušenosti s obědem jen pro rodinnu a s odpolední oslavou? Přijedou tam totiž naši kamarádi, ale oběd by měl být jen pro rodinu. Co myslíte?
Vanilka,30
6.4.2005 8:29:26
Lenko, tak to gratuluju k úspěšnému nákupu:-) Můj ženich má svatební oblek už asi rok a já na něj taky moc ráda koukám, sluší mu:-)
Lenka
  • 
6.4.2005 6:54:26
Děkuju holky. A musím se pochlubit: včera jsme při nákupu obleku byli úspěšní! Vybrali jsme takovou kamenně šedou barvu, bílou košili a vínovou širší vázanku, moc to tomu mému ženichovi slušelo a budem i pěkně sladění, jak o tom tady psala myslím Klárka. Tak jsem ráda, že je další věc zařízená. A že jsme s tím oblekem nemuseli dělat kompromisy - s tou vestičkou to opravdu vypadá mnohem líp.
Kudátko+3
6.4.2005 6:01:57
hm, tak to je opravdu za par. Preji hodne stesticka. Muj puvodni termin svatby, ktery jsem vybirala byl 30. 4., ale vybrali jsme nakonec 2. 10. a nelitujeme a uz jsme pul roku svoji:))
Klára
  • 
5.4.2005 15:11:44
Tak to budete mít jistě hezké. My se brali také v květnu. A světlý oblek bude vypadat v těch dnech báječně ;o))
Lenka
  • 
5.4.2005 14:52:07
No, už to máme za pár - 14. května...
Kudátko+3
5.4.2005 10:31:04
Leni, preji krasnou svatbu. Kdy to mate?
Lenka
  • 
5.4.2005 6:19:13
Děkuju za vaše rady, holky. Já jsem samozřejmě taky pro vestičku, jenže termín svatby se blíží, tak jsem si říkala, jestli není načase začít dělat kompromisy... Ale snad se na nás usmálo štěstí, včera jsem objevila dokonce dva obchody s pěknými světlými obleky (včetně vestiček!), tak tam dneska s milým vyrážíme a pěvně věřím, že i nakoupíme. Tak nám držte palce!
Klára, vdaná
  • 
4.4.2005 13:40:54
Já bych to zas tak neřešila. Můj muž sice měl celý oblek s vestou, ale už jsem také viděla foty ze svatby, kde nevěsta měla doma šité šaty (vlastně modrou sukni a světle modro-bílou blůzičku) a ženich měl lesklou košili s rozhalenkou - bez motýlka, kravaty, vesty nebo saka! A co bylo důležité? Ladili k sobě a slušelo jim to. Já bych se sice takhle nevdávala, ale onen ženich na mě působil velice pěkně a šlo to k jeho povaze, necítila jsem v tom žádný trapas apod a nevěstu rozhodně nezahanboval (ale ani naopak!). Takže pokud oblek bez vesty vypadá dobře a ladí k šatům nevěsty, kupte ho. Vezměte v potaz ty okolnosti, co tu dámy napsaly o odkládání šatstva a bude to jistě v pořádku. Pánové si saka sundavat nemusí, jsou na teplo zvyklí. Já jsem si také za celý den nesundavala závoj, jak nevěsty dělávají a nezbláznila jsem se z toho ;-)) aspoň budete mít fešného ženicha po celý den, pěkně v saku. Světlý oblek je fajn, pokud na to máte postavu, my jsme ho mít nemohli ;o))
Vzájemné sladění nevěsty a ženicha je, myslím, o moc důležitější, než nějaká vesta.
Kudátko+3
4.4.2005 13:24:00
ja jsem rozhodne pro vestu. Moc se mi to libi, je to elegantnejsi a bonton taky hraje roli.
Manzel mel taky vestu a bere si ji i na kazdy ples. Dle meho nazoru na svatbe by mela rozhodne byt.
Pokud je vsak sako, ktere ma zapinani jen na 2 knofliky, tedy az dole s velkym vystihem, tam se s ni az tak nepocita. Tento typ saka je ale pro muze, kteri maji trosku brisko.
[<<Předchozích 70] Příspěvky 7180 z 309 [Dalších 229 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.