kili |
• |
21.7.2011 5:21:44
- Monitor dechu není ochranou proti SIDS nerisikových dětí
- dělat lze vícero věcí - pokud máte zájem, pošlu Vám odkaz na opatření, která prokazateloně snižují risiko SIDS, je jich mnohem více, než je v článku uvedeno http://aappolicy.aappublications.org/cgi/content/full/pediatrics;116/5/1245 |
20.7.2011 21:41:30
Moje řeč. Taky mně to šíleně dopálilo. Ta paní si chce určitě jen namastit kapsy, nějaký zmarněný dětský život ji vůbec nezajímá.
|
20.7.2011 21:30:11
Dobrý den. Nejde jen o nedonošené děti. Má matka taky tohle zažila. Bylo jí dvacet, Honzík byl druhé dítě, donošený, kojený. A přesto se to stalo. V šesti týdnech života zemřel na syndrom náhlého úmrtí. Je pravda, že matka ho dávala spát na břicho, proto já svou dceru dávám spát na bříško jen na chvíli, když má rýmečku a když jsem vzhůru. Pořád mně to straší, že by se mojí maličké mohlo stát to samé. Proto když spí přes den, neustále ji chodím kontrolovat jestli je v pořádku, v noci se neustále budím a zase kontroluju. Myslím si že nic jiného než přejde ten kritický věk dělat nelze. Na dýchací monitor se nechci naučit, protože bych nespala ani tak. Nevěřím mu.
|
kili |
• |
3.9.2010 8:49:33
Vy toho vždycky naslibujete
|
Milos |
3.9.2010 8:48:12
Tak tomu uz vazne nerozumim? A ja myslel ze doslo k naprave a pokani, to jsem ale naivka. Sbohem pane doktore, tady jsme skoncili.
|
kili |
• |
3.9.2010 8:27:39
souhlasíte s něčím, co jsem nevyjádřil. Publikace Vámi uvedené jsem jako seriosní neoznačil. Vaše fantasmagorie o farmafirmách jsou stejně fabulativní jako Vámi uvedené údaje o SIDS v Japonsku.
|
Milos |
3.9.2010 8:23:25
Pane doktore, konecne od vas trochu rozumu Souhlasim s vami ze knihy jako: Problémy s očkováním od Randalla Neustaedtera 1995, Očkování - pro a proti : příručka pro individuální rozhodnutí k očkování od Martina Hirte 2002, Očkování - obchod se strachem od Gerharda Buchwalda 2003, Očkování 2007/2008 od Dana Göpfertová 2007, Očkování - pro a proti od Martina Hirte 2009 jsou seriozni publikace. Nejak se vam ale do toho odkazu dostaly i publikace sponzorovane farmaceutickymi spolecnostmi na sireni bludu, fabulaci a logickych klamu, bohuzel sirene take prostrednictvim ceskych doktoru. Ceska republika spada do jedni z nejlepe manipulovatelnych prostredi pro farmaceuticke spolecnosti v Evrope ne li i na svete, a hodne za to muzou prave lide jako jste vy. S pozdravem Vas fanda
|
kili |
• |
3.9.2010 7:43:31
pokud se někdo chce o očnování dovědět skutečnjosti, pak raději zvolí seriosní literaturu, např.
http://www.vakciny.net/PORADNA/knihy.html |
Milos |
3.9.2010 7:30:23
http://www.outdooring.cz/cze/Knihy-e-shop/Martin-Hirte-Ockovani-pro-a-proti2
|
Milos |
3.9.2010 7:29:04
Dalsi kniha kterou jsem vcera dostal, jeste lepsi nez ta prvni kterou napsal doktor pediatr, nevahejte pokud chete znat pravdu a zalezi vam na zdravi vaseho ditete nebo li lepe receno zivote
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.