22.1.2007 21:41:07
to je přesný, mě to spíš pobavilo, je jasný, že si dělal psinu, jsem překvapená z reakce ostatních
|
22.1.2007 21:38:36
to bylo vtipný, už dlouho jsem se takhle nezasmála
|
PETRA-ROMAN-18MĚS. |
• |
21.11.2006 19:54:50
Můj Románek,vyžaduje mojí neustálou pozornost.Třeba,když vařím chodí za mnou z různými bolístkami a volá na mě"mami au",ale nemá žádnou bolístku jen to dělá.Odpozorovala jsem,že si třeba sedne na zem a pak z brekotem běží ke mě"MÁMO AU".Dřív jsem nevěděla,že jen vyžaduje pozornost.Neustálé konejšení a běhání zdali ho nedráždí plena,nemluvě o tom,když se mi podaří nevipnout sporák následky znáte.Dělá to jako,a Já můžu být klidná,ale nejsem.PORAĎÍTE?
|
radek |
• |
24.10.2006 23:52:58
Někdy zřezat je dobrý dítě potřebuje mít z rodiču taky občas strach ale všechno z mírou
|
Janka, syn 26 měsíců |
• |
10.10.2006 23:41:49
Ahoj, můj syn 26 měsíců nechce v noci spát ( už od roku a něco spal sám a doteď v pohodě)) v pokojíčku, křičí, dokud si nevynutí buď spát v ložnici( a nevyspí se pak nikdo) anebo to, že s ním někdo v pokojíčku spí. Už jsme z toho nočního stěhování tak zoufalý, že jsem objednali dalí postel do ložnice,abychom se vyspali všichni, protože on chce spát vedle nás( ne v postýlce dětské). Takže usíná v pokojíčku se mnou a videem a pak , když v noci zakřičí, buď já nebo manžel s stěhujeme. Nechce se mi vzdát se ložnice,teď když je mu už skoro dva a půl...Máte s tím někdo zkušenosti???Co byste dělali??? Křičet ho nechat nedokážeme, vydrží i přes hodinu opakovaně celou noc:(( a měl náběh na astma. Kdo by ho nechal kičet? Ach jo.
Janka |
• |
7.10.2006 13:41:21
Zajdi si k psychiatrovi ty megero bláznivá!!!Nepřenášej svoje problémy na svoje děti.Násilím nic nevyřešíš a časem se to stejně obrátí proti tobě.Doufám,že boží mlýny melou, a že taková hovada jako jsi ty semelou na imrvere!!!
|
Amina |
• |
22.8.2006 9:29:28
Fascinuje mě, kolik se vždycky najde reagujících slepic. Myslím, že Rastislav se dobře baví ještě teď.
Ženský, vzpamatujte se, takhle vyprovokovat se můžou nechat fakt akorát kvočny. Někdy se stydím, že jsem ženská. |
• |
2.8.2006 21:17:10
takový hovada jako ty by měli mlátit od rána do večera
|
Renata 15 mes.syn a 2 mes.syn |
• |
1.8.2006 21:22:27
Ja s bytim nesouhlasym,kdyz 3* ""NE,,nezabere, misto byti jako trest dostava 3 min. v postylce a potom vysvetleni.K zasufkam uz nechodi.
|
Vlasta |
• |
2.3.2006 13:14:36
Vřele souhlasím Táňo :-) Jen je to občas těžké. Třeba spěcháme na autobus, potřebuju během 5ti minut obléknout sebe i malou a ona chce zrovna podrobně prozkoumávat tkaničky na botách... Vysoká škola diplomacie :)
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.