Táňa |
• |
6.7.2005 17:47:39
Lidi neblbnete,urcite si Rastislav dela legraci,kdyby tomu tak bylo,jiste by to sem nenapsal.
Na naseho syna plati normalni domluva.Do zasuvky nikdy prsty nestrkal,nejak ho asi nelakaly,nepredpokladam,ze by byl tak inteligentni a pochopil me vysvetleni,ze by ho to zabilo.Taky zakazujeme jen vazne veci,ktere by mohly ohrozit jeho zivot a zdravi.Jinak ho nechavame(tedy nejdrive varujeme co se stane) za naseho dohledu zkouset i napr.uklouznout do maleho potucku-ma jen mokre botky(v lete).Zarucene se to nebude opakovat a nebude to zkouset ani u reky.myslim,ze zkusenosti jsou k nezaplaceni uz i u tak maleho decka.Je si jiste,ze kdyz zarveme ne-ze je to opravdu dulezite,protoze nase vychova neni o zakazech a prikazech,ktere decko uz pomalu ani neposloucha,nebot nic jineho neslysi. Zkuste to,fakt.Trvejte na zasadnich vecech,zbytek ho hlidejte a korigujte,nechte zkouset.At zkusi co znamena "pali",nechte ho cachtat v kaluzi(kdyz je teplo),aby detatko vedelo,ze proste bude mit potom mokro v botickach atd.Nemam problem s kaluzema-vubec.Nas syn tam po zkusenostech leze jen v holikach-a je po rozcilovani. Krome aut a tech zasuvek si vlastne zadne ne ne ne nepamatuji,ze bychom uplatnovali.V kuchyni nikdy sam neni-tedy pokud tam varim.Do hlavy se bouchnul nescetnekrat,kdyz se napr.pod stolem chtel postavit-no uz to taky umi. Zkuste.Tana |
Marcel,14.měs.Anetka |
• |
28.4.2005 10:46:13
Zmlátil bych Tebe ty obludo abys věděl,jak to ty děti bolí.Jseš psychopat jdi se léčit!!!!!
|
Dapka..syn10m |
• |
3.4.2005 21:32:40
Naprosto s Váma souhlasím.Filípek má strašně rád zásuvky.Když jsem ho od nich odendavala, tak se celej prohybal a kňoural(dělá to i u jiných věcí).Vzala jsem něco zajímavýho a hned si to začal prohlížet a hrát si stím(Ale nikdy to není hračka :)).Ještě než jsme si koupili kryty, snažila jsem se mu vysvětlit, že nesmí a celý den jsem dělala „ne, ne, ne″.Jednou jsem se rozhodla, že ho plácnu.Ale plácla jsem ho strašně málo, on se hrozně rozesmál a já jak ho viděla, musela jsem se taky smát.Od té doby vždycky když jde k zásuvce, v půli cesty už se na mě celej rozesmátej otáčí.Když se k němu blížim, vejská radostí a plácá do zdi.No, už tam jsou kryty, tak je to dobrý.
|
schamka + krakeni |
23.3.2005 22:11:15
Pekny clanok na tuto temu je tu - Netrestajuci rodicia.
Osobne som proti bitke, dufam, ze zvladnem svoj temperament, aj ked nastanu problemy ;o) |
aneri,parádní kluk 2 roky |
• |
23.3.2005 21:27:21
kdo dítě někdy neplácne?, ale "...14dní si nesedne"...máte v sobě hroznou zlost a syna zjevně nezvládáte, dříve nebo později se proti vašim výpraskům stane lhostejný... a pak ho asi zabijete, že?
|
IVA,BAJA |
• |
15.3.2005 14:23:09
OPRAVDU JE PŘÍŠERNÁ VAŠE VÝCHOVA!COPAK TO JDE ABY SE MALÉ DĚTI BILI?JEN DOUFÁM AŽ BUDETE STÁR,A NEMOHOUCÍ,TAK VÁS VÁŠ SYN NEBUDE TLOUCT,TŘEBA ZATO,ŽESEPOČŮRÁTE!TOSE VE STÁŘÍ STÁVÁ!
|
IVA,BAJA |
• |
15.3.2005 14:23:00
OPRAVDU JE PŘÍŠERNÁ VAŠE VÝCHOVA!COPAK TO JDE ABY SE MALÉ DĚTI BILI?JEN DOUFÁM AŽ BUDETE STÁR,A NEMOHOUCÍ,TAK VÁS VÁŠ SYN NEBUDE TLOUCT,TŘEBA ZATO,ŽESEPOČŮRÁTE!TOSE VE STÁŘÍ STÁVÁ!
|
Jana D. |
• |
12.2.2005 23:37:45
pevne verim, ze bozi mlyny melou...!!! Doufam, ze to rastislav myslel jako "blbej vtip" Po precteni jeho prispevku se mi udelalo spatne. Mame 16mesicni dvojcata - holcicky a pokud 2x nebo 3x nezareaguji na "ne", dostanou lehce pres rucicku, presne vedi o co jde. Rychle si rozmysli, jestli budou tu kyticku oskubavat nebo zkoumat zasuvku. Deti chteji znat, co si muzou dovolit - hranice, ja jsem jejich mama, ja jim ty hranice musim ukazat. Vetsinou, kdyz reknu "ne", krouti zapestim a sami rikaji ne, ne, ne. Myslim, ze pokud nekdo dite zmlati, nic nevyresi, dite pak musi byt silene zmatene.
|
12.2.2005 10:59:25
Rastislave, kdybys byl můj muž a tohle udělal našemu dítěti, tak okamžitě podávám žádost o rozvod a žalobu za týrání svěřené osoby.
M. |
12.2.2005 9:10:38
To myslíš vážně, že dvouleté dítě zmlátíš, že si 14 dní nesedne? Doufám, že na tebe někdo brzy pošle sociálku.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.