rastislav 2letysyn |
• |
11.2.2005 21:37:48
kdyz muj syn udela neco co nema reknu mu ne. Kdyz to udela znova tak ho tak zmlatim ze si ctrnact dni nesedne a to zabira.
|
Jana a 15měs Jakub |
• |
13.7.2004 21:47:58
Alčo sleduju totéž a souhlasím.Taky je zajímavý přemýšlet o tom, jak často člověk používá slůvko nenenenene. Mají to ta mrňata těžký.Mě zabírá jedině hodně vzsvětlovat a zabavit něčím jiným, bouchání přes prstíčky apod. mi taky přijde dost mimo, znám takový dítě, resp. jeho rodiče... Moc tam na návštěvy nechodíme on ten mrňous totiž občas "vychovává" i našeho Jakuba. No jo když může maminka bacat jeho tak je to asi normální chování...
Chce to trpělivost, ale sama někdy ytrácím nervy a chodím počítat do deseti za dveře. |
Alca13 |
12.6.2004 22:42:05
Někde jsem četla, že dítě takhle malé sice ví, co znamená NE, ale je mu to jedno v okamžiku, kdy začne něco objevovat. Můj roční syn je něco podobného, ví, že mi nemá odpojovat ze zdi telefon a přesto to několikrát denně zkusí. Nikdy jsem ho neplácla a nehodlám s tím začínat, u takhle malých dětí mi to připadá zbytečné, protože stejně nechápou proč se tak děje. Chce to trpělivost a věnovat se jim. Častokrát jsem si totiž všimla, že můj syn chce nejvehementněji dělat právě věci, které dělat nemá ve chvíli, kdy já se mu nevěnuji...protože moc dobře ví, že jakmile na ten telefon sáhne, začnu řvát NE a aspoň se něco bude dít.
|
Eva a Tom (7.8.2003) |
10.6.2004 10:55:47
Můj desetiměsíční syn je asi masochysta. Ví co je ne, protože se na mě vždycky koukne, když dělá co nemá, a když ho plácnu zanadává a udělá to zas. Nevíte, co s tím? Asi nemám tu správnou autoritu. Mojí mamku totiž docela poslouchá.
Prosím, poraďte. Díky. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.