kiki |
• |
3.9.2007 12:00:07
mam nepěkný zážitek z odělení gynekologyje Pan Boxan jako primář tohoto odělení nestojí ani za řeč.Všude poslouchám jáka chyba byla jmenovat Boxana primářem.Jeho přístup k pacijentkám tak hrozně chladný a nepříjemný.Když jsem musela na toto odělení nastoupit tak jsem v jeho očích vyčetla co tu chci.vypadal jako by si dával po obědě siestu.neochtně mě přijal a ke všemu hihodil mého přítele který mě tam dovezl.TAK NEVÍM JA OSOBNĚ SI MYSLÍM Z BOXANEM VEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
9.7.2007 1:00:50
ahoj Hanko, nemusíte po 10 letech opět rodit císařským řezem. To záleží na okolnostech, z jakého důvodu se dělal? Nemějte strach, já jsem rodila první dítě také v Zábřehu a druhé v Šumperku a zvládli jsme to. Držím palce.
|
• |
27.6.2007 15:11:45
zdravím vás,přešetla jsem si váš příspěvěk a jsem opravdu zvědavá,jak to je v šumperské porodnici.Mám 10-ti letého syna,kterého jsem porodila v Zábřehu císařským řezëm a koncem srpna mě čeká druhý porod.Půjdu rodit do Sˇumperka,nikdo z doktorů mi zatím nic neřekl,zda to půjde opět na císaře a nebo normálně.Jak si to tak čtu ty příspěvky,tak většinou,když je jednou císař,tak podruhé je to zase.Co myslíte vy? Děkuji za odpovědˇ. Hanka.
|
Pat |
• |
10.6.2007 17:48:30
V Šumperku jsem rodila v roce 2003, porodní asistentaka byla dobrá, ale bejvalej pan primář - nevím, nevím. Z drobečka kterého jsem mněla původně porodit byl 3,81kg kluk - při porodu jsem se roztrhla, modřina jako facka a zašitá tak moc že další dítě si pořídím snad jen umělím oplodněním. Naštěstí je to o lidech, takže po 8 měsících jsem absolvovala plastiku a teď se mi blíží termín druhého porodu a to opět v Šumperku. A stejně tam pujdu a manžel se mnou - to hodně pomáhá jak Vám jako rodičkám, tak i personálu - drží se v mezích slušnosti. Takže rada na závěr: buďte svá a říkejte si, že ty lidi tam jsou pro Vás, bez vás by to mohli zavřít.
|
Petra,syn 2,5 roku |
• |
21.5.2007 13:13:45
Ahoj holky,
když jsem byla v lednu 2004 v Šumpru rodit,věděla jsem,že jdu na císaře.Moc jsem nevěděla co mě čeká,ve svém životě jsem nikdy nebyla v nemocnici (jen jako návštěvník za příbuzným,jinak ne).Vše jak to bude probíhat mi řekla moje spolubydlící maminka Eva ze Štítů,která šla na císaře přede mnou a celou noc mi pak vypověděla,co mě bude čekat.Tímto jí děkuji.Jí se narodil chlapeček (předtím už měla zkušenost s císařem se svou dcerkou Nikolkou) a mě taky chlapeček. Poradila mi snad se vším - koupání,kojení a přebalování.Jedna sestřička mě titulovala,že jsem jako z Marsu já prvorodička,která do posledku chodila do práce a nenavštěvovala žádné kursy pro těhotné. Sestry neporadily samy s ničím (jen s koupáním na dítěti jiné maminky).Ale opravdu jsou vyjímky. Sestřička Jana B. byla skvělá,pohodová,sluníčko.Ta mi poradila...takže fakt to záleží na směně.Držím pěsti a určo je lepší,když člověk na pokoji není sám (u prvorodiček),zkušenější mamky poradí a je to k nezaplacení!A těch pár dnů se to tam dá vydržet,já po císaři tam trčela 10 dní. |
Natali |
• |
16.5.2007 14:08:22
Ahoj všichni!
Chtěla bych Vás moc poprosit kdo má zkušenosti s porodnicí v Jihlavě?! Teď nově od roku 2007. Jestli je možnost nadstandartního pokoje, jaké jsou sestřičky, doktoři atd... Prý je to tam nové. Dívala jsem se na inter.stránky,ale bohužela žádné fotky ani informace tam nejsou. Uvítala bych každou informaci!!! Předem moc děkuji! |
16.5.2007 10:11:08
Ahojte maminky které se chystáte rodit do šumperské porodnice a máte pochybnosti.Chsi se s vámi podělit o moje dojmy z této nemocnice.Rodila jsem zde 7.5.2004 a až na nějáke ty maličkosti to bylo velmi dobré.Rodila jsem císařákem a tak teda nemůžu posoudit jak se chová personál k normálně rodicím maminkám.Prostě si nemůžu stěžovat.Co mi jediné vadilo tak to že jsem byla prvorodička a sestřičky mi vůbec neporadily jak mám kojit a tak mě to opravdu bolelo.Tento rok v říjnu jdu rodit po druhé tak půjdu stejně rodit s obavami.Ale maminky já si mislím že každý si svůj názor musí stejně udělat sám.Zatím ahojte maminky
|
Milena Vepřková |
15.5.2007 13:41:31
Rodila jsem v Šumperku před Vánoci, porod neproběhl tak dobře, jak jsem si představovala, ale to už tak bývá. Nakonec se malá ven přece jen dostala, jen si myslím, že to mohlo být za menších zmatků. Trošku mi vadilo, že mi nikdo nic k porodu neřekl a když jsem po dvou dnech stahů brečela, že už další kapačku nevydržím, řekli mi, že porod prostě bolí.
Co se mi ale nelíbilo, tak chování sestřiček z novorozeneckého. Kdykoli mi malou přinesly, jenom ji tak mrskly do postýlky, vím, že jsou zvyklé, ale přišlo mi to poněkud hrubé. Další věc, co mi přišla divná, bylo to, že se nikdo nepřišel podívat, jakým způsobem kojím, jen se ráno při vizitě zeptali, jestli mám problémy s kojením. Jenže jak to mám vědět, když kojím poprvé??? A když už mi teda vysvětlovaly třeba přebalování, nebo koupání, tak to jelo jako na prohlídce zámku. Měly prostě naučené celé věty a kdybych jim do toho vstoupila s dotazem, tak bych je určitě úplně rozhodila :D |
• |
3.11.2006 13:22:53
Zdravím tě,nato, že máš kolem sebe tolik rodiček, co rodily v Šumperku, jsi nějak moc zvědavá, ne? HAHAHAHAHAHAHAHA
|
• |
3.11.2006 13:22:52
Zdravím tě,nato, že máš kolem sebe tolik rodiček, co rodily v Šumperku, jsi nějak moc zvědavá, ne? HAHAHAHAHAHAHAHA
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.